online-strategy
online-strategy
online-strategy
online-strategy

Over ons

Vacatures
Marketing

Wat is technische SEO?

TECH

Technische SEO (zoekmachine optimalisatie) — dat heeft jouw website bouwer vast voor je geregeld, denk je. Het is een logische aanname: webdevelopers zijn technische mensen, zij zullen vast direct jouw website optimaliseren voor zoekmachines. Helaas, als wij (of een andere online marketing specialist) je website niet gebouwd hebben, kan ‘t maar zo zijn dat die technische SEO erbij ingeschoten is. Het is namelijk een vak apart, dat niet iedereen verstaat.

Technische SEO draait er in ’t kort om dat alles op jouw website optimaal is gebouwd en ingericht om hoog te scoren op zoekmachines zoals Google. Het vergeten van het technische aspect van zoekmachine optimalisatie is als routebordjes printen voor je nieuwe restaurant, maar die niet ophangen. Ja, je restaurant is misschien open, maar niemand kan je vinden.

Zorgen dat zoekmachines je website hoog waarderen, bestaat uit vele technieken. Het helpt om een snelle website te hebben, al je titels de juiste tag mee te geven en het is essentieel dat je website mobiel goed werkt. Hoe je weet of je het goed doet? Daar gaan wij je bij helpen.

Check dit: een gratis technische SEO check!

Je wil graag hoog scoren op Google, héél graag. Je kan eigenlijk aan niets anders meer denken, maar ja… je hebt geen idee hoe. Wij checken gratis je technische SEO en nog een heleboel andere zaken om je verder te helpen. Heb jij weer ruimte om over anderen dingen te dromen.

Daag ons uit

Jouw volgende stap voor zoekmachine optimalisatie

Ontdek hoe je jouw technische SEO verbetert

Je bent bezig om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines, maar je loopt vast in de wirwar van online advies. Wat is de snelste weg? Je kan het natuurlijk allemaal zelf blijven uitzoeken, maar dat kost je kostbare tijd. Is het een idee dat wij je verder helpen? We hebben al jaren ervaring, werken efficiënt en behalen goede resultaten.

Mailtje sturen

Keep it simple

Unieke pagina’s

Vaak willen we teveel en dat klopt ook voor technische SEO. Op één pagina een dozijn onderwerpen proberen toe te lichten? Dat werkt niet. Wat wel werkt, is zorgen dat elke unieke pagina zich houdt aan wat werkt: de juiste tags voor titels, minimale contentlengte en alt-tags voor afbeeldingen.

Kom hoger op Google

Pagina snelheid

Als je pagina’s sneller worden, scoren zoekmachines je hoger, doe je het beter in de resultaten en bereik je meer mensen. Paginasnelheid is ontzettend belangrijk voor de effectiviteit van jouw SEO. Want als jouw website niet goed werkt, raadt Google hem niet aan.

Altijd mobile-first

Mobiel is koning

In tien jaar tijd hebben smartphones niet alleen onze levens overgenomen, ze bepalen ook de volgorde van het internet. Althans, Google plaatst websites met een perfect werkende mobiele website hoger in hun zoekresultaten. En dat is zo’n beetje hetzelfde, toch? Hulp nodig? Onze webbouwers maken je website altijd volledig responsive voor mobiel.

BIG

Wil je alles weten over technische SEO?

Technische SEO is complex, maar wij maken het simpel; wij hebben alles geleerd, zodat jij dat niet hoeft te doen. Al die kennis is maar één telefoontje en één bak koffie van je verwijdert.

Verspil je eigen tijd niet

Technische SEO is, als het op jouw tijd aankomt, een veelvraat. Elke minuut die je geeft, wordt verorbert en er is nooit tijd genoeg. Laat je tijd niet verslinden, maar laat ons het doen.

Voor onze dienstverlening op het gebied van 2D/3D animatie hebben wij Create & Convert gevraagd mee te denken over een online strategie. Aangezien de animatie branche een zeer competitieve markt is , heeft een organisch zoekresultaat in google op de eerste pagina echt prioriteit. Door verschillende marketing strategieën , linkbuilding en een optimale opzet van campagnes rankt onze website op vele zoekopdrachten op een organische eerste plek. Dit resulteert in veel traffic op de sites en ook een groot aantal aanvragen per maand. Wij zijn zeer enthousiast over deze aanpak en zijn blij met deze samenwerking.

theunemployedchefs.com

We begonnen op nul met onze webshop; we hadden bijvoorbeeld nog niet eens een domein. Create & Convert heeft ons vanaf het begin geholpen en heeft ons geholpen met het bouwen en inrichten van onze webshop en de zichtbaarheid in Google. Binnen 6 maanden tijd stonden we op 1 in Google op de voor ons meest relevante termen en haalden we meer dan 1.000 bezoekers per maand uit Google!

E-choppershop.nl

Hoe goed kan een gratis SEO check zijn?

‘Goedkoop is duurkoop’, daarom doen we onze technische SEO check gewoon gratis. Kost niets, maar levert veel op.

Veelgestelde vragen

Wat heb je nodig om mijn technische SEO te checken?

Je vraagt dit vast omdat je denkt dat we je direct om wachtwoorden gaan vragen, terwijl we je pas net kennen. Nou, wees gerust. De belangrijkste zaken ontdekken we zonder je in verlegenheid te brengen, want we snappen dat je jouw cybersecurity serieus neemt, en wij doen dat ook.

Kan ik ook zelf mijn technische SEO verbeteren?

Zeker weten, alleen… wil je dat wel? Je kan thuis ook je eigen riolering repareren als ‘t kapot is, maar belt liever de loodgieter. Hij heeft geleerd voor die, ahum, schijtklussen. En hoewel wij ons werk fantastisch vinden (anderen helpen succesvol te worden? Ja graag!) is het tijdrovend en niet altijd leuk om het zelf te doen. Wil je het nog steeds liever zelf aanpakken? Dan mag je alsnog die technische SEO check aanvragen, gratis en voor niets. We vinden het gewoon écht leuk om je verder te helpen.

Moet mijn hele website nu anders?

In de meeste gevallen niet. Het is niet dat je huidige website verkeerd is, maar… zie het zo: je hebt een routekaart gemaakt en bent er zelf flink trots op. Alleen, misschien heb je ergens een hoofdweg per ongeluk aangeduid als een zandpad en ben je compleet vergeten de legenda toe te voegen. Als je jouw technische SEO in orde hebt, weet Google, zogezegd, precies de weg op jouw website.