online-strategy
online-strategy
online-strategy
online-strategy

Over ons

Vacatures
Marketing

Wat is on-page SEO?

ONPAGE

Het lijkt misschien zo wanneer je zoekt naar de allerbeste hamburgerrecepten, de goedkoopste prijs voor je favoriete gadget of de naam van ‘ach, hoe heet ‘ie nou ook alweer…je weet wel, die acteur?’, maar: Google is niet alwetend. Sterker nog, Google weet eigenlijk helemaal niets. De zoekmachine is alleen onbegrijpelijk snel in zoeken en dat is ook, kort door de bocht, het enige wat Google doet. Als jij vraagt wat de titel van dat liedje is dat gaat van ‘nana nanana na na’ dan weet Google dat niet, maar ontdekt het alleen razendsnel waar jij dat kan vinden.

En wil jij dat Google jouw website ook razendsnel doorzoekt? Dan doe je er goed aan om te zorgen dat je on-page SEO in orde is. Want, zoals jij de snelste route naar de kroeg wil, zo wil Google geholpen worden om rap te ontdekken welke waardevolle content er op jouw website te vinden. Met on-page SEO zorgen wij voor de route.

Gaat een pagina op je website bijvoorbeeld over die acteur van hierboven — je weet wel, uit… nouja, we komen er zo op — dan is het slim om zijn naam (iets met eenr’) in de titel te zetten. Zo ziet Google direct waar je het over hebt. En wanneer andere mensen dan naar die acteur zoeken, vinden ze jouw pagina… wat z’n naam dan ook is. En zo kun je on-page SEO inzetten voor alles, ook voor jouw bedrijf.

€ 0,- per pagina voor je eerste on-page SEO check

Nu je beter weet hoe on-page SEO werkt, wil je natuurlijk weten hoe jouw website eraan toe is. Gelukkig bieden wij onze on-page SEO check helemaal gratis aan. Je betaalt niet eens extra als jouw website héél véél pagina’s heeft, beloofd.

Daag ons uit

Benieuwd hoe jouw website beter presteert voor Google?

Wat controleren we bij onze gratis on-page SEO check?

Wij controleren dezelfde punten als Google en andere zoekmachine’s, want dat is hoe we zeker weten dat onze technieken het beste werken. Door elk jaar up-to-date te blijven voor wat betreft de vereisten van zoekmachines voor websites, blijven we altijd bovenop vernieuwingen. Zo leveren we jaar in, jaar uit de beste resultaten.

Mailtje sturen

Vliegensvlug bovenaan

Pagina snelheid

Google doet z’n uiterste beste om gebruikers alleen naar de beste websites te sturen, want: tevreden gebruikers komen terug. Daarom wegen ze in hun ranking paginasnelheid heel zwaar, aangezien een trage website de grootste reden is voor mensen om een websitebezoek voortijdig af te blazen. We zorgen daarom dat al onze websites razendsnel zijn, dan blijven we scoren.

Klein scherm, grote resultaten

Mobiele weergave

Al sinds oktober 2016 wordt het internet vaker via mobiele devices bekeken dan op een computer. Het is daarom essentieel om een goedwerkende mobiele weergave voor je website te hebben. Helemaal omdat Google ‘mobile-first’ beoordeelt: ze kijken eerst of jouw website goed werkt op smartphones

Laat jezelf zien

Rich
snippets

De normale Google zoekresultaten ken je – die kent iedereen. Wat als je voor jouw bedrijf iets anders kunt regelen? Met rich snippets kun je bijvoorbeeld ook de sterren-rating van jouw bedrijf tonen en zo val je direct meer op. En is online opvallen niet wat we willen? We gaan het voor je regelen.

BIG

Wij weten wat Google wil

In 2000, hetzelfde jaar dat Google begon met adverteren, kwam er een film uit waarin een man de gedachtes van vrouwen hoorde. Ineens wist hij wat vrouwen wilden. Zo’n zelfde gave hebben wij ook: wij weten precies wat Google van jouw website wil.

Kennis delen, zodat jouw resultaten vermenigvuldigen

In de afgelopen tien jaar hebben we precies geleerd wat op Google werkt en zijn we dat wat verouderd is, vergeten. Die kennis delen we graag om jouw resultaten te zien vermenigvuldigen – we zetten onze tried and tested technieken in om jou te helpen scoren in zoekmachines.

Wij zijn super tevreden over de diensten en service van Create & convert. Ze hebben ons geholpen bij het bouwen van onze Website en vervolgens het goed vindbaar maken van deze website. Elke maand krijgen we een update en elke maand is er flinke verbetering te zien.

Plafondgarant.nl

We begonnen op nul met onze webshop; we hadden bijvoorbeeld nog niet eens een domein. Create & Convert heeft ons vanaf het begin geholpen en heeft ons geholpen met het bouwen en inrichten van onze webshop en de zichtbaarheid in Google. Binnen 6 maanden tijd stonden we op 1 in Google op de voor ons meest relevante termen en haalden we meer dan 1.000 bezoekers per maand uit Google!

E-choppershop.nl

Doe de gratis on-page SEO check

Jij wil niet rusten voor je website perfect werkt? Doe onze gratis on-page SEO check en wij vertellen hoe jouw on-page SEO beter kan.

Veelgestelde vragen

Kan ik on-page SEO ook zelf doen?

Met een internetverbinding kan je, in essentie, leren wat wij voor je doen. Zo is ‘t nou eenmaal, daar kunnen we niet omheen. Alleen, dit is onze specialiteit en we werken er hard voor om up-to-date te blijven en efficiënt te zijn. Terwijl wij in minder tijd meer voor elkaar krijgen, kun jij ook nog eens je focus verleggen naar je core business. Kan je het dus zelf? Zeker. Wil je het? Dat laten we aan jou. Weet dat wij je met liefde helpen.

Moet ik m’n teksten schrijven voor Google?

We denken dat je wil weten of je jouw teksten ‘dommer’ moet maken, zodat Google begrijpt waar je het over hebt. Het korte antwoord is: nee. Tegenwoordig zijn de algoritmes van zoekmachine zo uitgebreid dat ze ‘normale’ tekst ook begrijpen. Alleen, het is slim om de opbouw van je teksten wel volgens de wensen van Google in te richten: belangrijkste bovenin, zoektermen in de titel – dat soort dingen.

Kan ik nog meer doen om m’n website beter te laten scoren?

SEO is eigenlijk nooit klaar. Helemaal omdat jouw bedrijf natuurlijk ook niet stilstaat, net als de zoekmachines. Er is dus altijd meer te doen, zoals off-page SEO, en we kunnen ook kijken of SEA (zoekmachine adverteren) aantrekkelijk is voor jouw business. Als je contact met ons opneemt, checken wij gratis voor je hoe SEO voor jouw website de meeste impact heeft.