development online-marketing online-strategy

Wij, voor jou.

DELTA

Internet bestaat uit nullen, eentjes, servers, sites, honderdduizenden kilometers kabels en toch is het meer dan dat. Het is de toekomst en staat vol met het verleden. Het is mooi en lelijk, absurd en bijzonder. Het is gigantisch, maar maakt de wereld kleiner. Het internet fascineert ons, al jarenlang. In die jaren hebben we geploeterd om te ontdekken wat werkt en wat niet, hoe we klanten verder kunnen helpen, maar ook dat we nooit uitgeleerd zijn. Daarom schuiven we elke dag weer met een lach achter onze computers — omdat we mooie dingen doen. Die doen we voor jou, met liefde en aandacht.

Ook Create & Convert is meer dan de som der delen — meer dan ons kantoor met z’n computers en bureau’s, meer dan een groep collega’s, meer dan de kennis die we samen hebben. We zijn een bureau met passie en delen dat graag met je.

Missie

Onze passies

Ooit waren wij anders — eerst Qreate-IT & Conversiemarketeers en tegenwoordig Create & Convert. We veranderen omdat de wereld verandert, maar vooral ook omdat we zelf blijven groeien. Ooit bouwden we ‘gewoon’ websites, maar tegenwoordig doen we veel meer dan dat. Van websites en online marketing, tot strak design en scherpe strategieën.

Die sprongen blijven we maken, omdat we hier op kantoor veel passies delen en elkaar dagelijks pushen om beter te worden. De passie die ons bindt is de wil om elke klant die aanklopt verder te helpen, wat hun doel ook is. Of Nico nou de cijfertjes in moet duiken, Martijn’s code klopt of Dennis links build — samen helpen we je verder.

Toch is er meer dan werken. Wat dan? Go-Ahead Eagles natuurlijk. Als trots Deventers bureau staan we gezamenlijk graag langs de zijlijn ’t allemaal even lekker beter te weten dan de coach met een biertje in onze handen en een lach op ons gezicht.

Big
Dream

Alles draait om kennis & delen

Een goede fles wijn bewaar je niet om in je eentje op te drinken, vuurwerk steek je niet af in de woestijn en een mooie film hou je niet voor jezelf — in dit leven draait het om delen. Daarom doen we wat we doen, want alle kennis die wij hebben vergaard over de online wereld willen we niet voor onszelf houden.

Wij willen delen wat we weten en met jou werken aan betere resultaten voor je bedrijf. Dat is de waarde van ons werk en waarom we zo hard werken om jou vooruit te helpen.

Waar start jij

Zet de volgende stap en kom verder, net als onze andere klanten.

Maak een afspraak

Kiezen

Meet us

Dennis

Hans & Grietje hebben er een nachtmerrie bij, want als zij het broodkruimelspoor het bos uit volgen komen ze binnenkort ons kantoor binnen huppelen…

Hans & Grietje hebben er een nachtmerrie bij, want als zij het broodkruimelspoor het bos uit volgen komen ze binnenkort ons kantoor binnen huppelen. Perplex zullen ze stil komen te staan bij het bureau van niemand anders dan onze Dennis. Deze boomlange gozer is letterlijk en figuurlijk een grote speler op het gebied van online marketing en als we naar zijn kledingkeuze kijken snappen wij direct waarom hij zo graag achter de computer duikt.

Hij werkte jaren geleden al eens bij ons als stagiair en wij vermoeden dat hij zijn weg nu teruggevonden heeft aan de hand van alle spullen die hij heeft laten slingeren (of het zijn die broodkruimels weer). Maar zonder gein, Dennis is een fantastische toevoeging aan ons team, heeft meer drive dan een auto en op het gebied van online marketing kun je het vuur hem niet heet genoeg aan de schenen leggen. Laat hem echter een pepertje zien en hij begint al bijna te huilen. Wat een vent.

Lees meer.. Lees minder..

Mark

Mark is het levende bewijs dat je zónder hard bewijs maar gewoon alles kan roepen. Zo horen we hem regelmatig verkondigen dat er tussen de lakens geen geheimen…

Mark is het levende bewijs dat je zónder hard bewijs maar gewoon alles kan roepen. Zo horen we hem regelmatig verkondigen dat er tussen de lakens geen geheimen meer voor hem bestaan. Toch is de enige reden dat Mark ooit naar vis ruikt, dat hij jaren in een viskraam heeft gewerkt.

In zijn veel te vele jaren bij die kraam leerde Mark net even iets te veel slechte gewoontes, maar gelukkig ook alles over mensen. Daarom is hij de perfecte Head of Sales voor onze organisatie: Een man van het volk met een gun factor die door het dak gaat en hij krijgt met zijn aanstekelijke lach iedereen op de grond.

Onze Mark houdt niet alleen van zijn werk, een biertje en alles met twee benen, maar schuift zichzelf net zo lief in alles met vier wielen. Hij is gek op auto’s en ook daarover lult hij je met liefde de oren van je kop.

Lees meer.. Lees minder..

Martijn

Deze man weet alles van WordPress en weinig van smaak. Al zouden we het Deventerse DAVO Bieren zo gek krijgen een directe verbinding met ons kantoor…

Deze man weet alles van WordPress en weinig van smaak. Al zouden we het Deventerse DAVO Bieren zo gek krijgen een directe verbinding met ons kantoor aan te leggen (DAVO, call us) dan nog zou hij elke VrijMiBo zijn Heineken alleen neerzetten om een Baco’tje te pakken.

Gelukkig doet Martijn verder al zijn werk. En ons werk. En soms nog wat werk van de buren. Want man, man, man wat kan deze gozer beuken. We hebben dan ook het vermoeden dat hij na het werk niet naar huis gaat, maar gewoon de kast in kruipt om zichzelf aan het stroom te hangen.

En mocht je ooit richting het Create & Convert-kantoor gelokt worden hoop dan op een gesprek met Martijn want qua klantvriendelijkheid is hij onze ster. Is ‘ie druk aan het werk? Hang 112 maar weer op, de rook die je ziet komt van zijn toetsenbord.

Lees meer.. Lees minder..

Nico

Nico is een machine. True, deze gozer is niet de mooiste machine en wat dat luchtje precies is weten we ook niet, maar deze man weet wel álles…

Nico is een machine. True, deze gozer is niet de mooiste machine en wat dat luchtje precies is weten we ook niet, maar deze man weet wel álles. En als we alles zeggen bedoelen we veel. En als we veel zeggen bedoelen we dat ‘ie altijd precies weet wanneer het 5 uur is, waar de dichtsbijzijndste döner zit en of ‘t bier koud is.

Toch, wij vinden hem prima en jij zal dat vast ook vinden als je erachter komt dat Nico stipter is dan de klok, slimmer dan een encyclopedie en dat het wereld wijde web precies nul geheimen voor hem heeft.

Lees meer.. Lees minder..

David

Het hoge Noorden, of hoge noten – het maakt onze David allemaal niets uit. Deze jongen is helemaal weg van Noorwegen en wij hebben elke keer een wegtrekker wanneer we denken dat er een BeeGee ‘t kantoor binnenkomt lopen.

Het hoge Noorden, of hoge noten – het maakt onze David allemaal niets uit. Deze jongen is helemaal weg van Noorwegen en wij hebben elke keer een wegtrekker wanneer we denken dat er een BeeGee ‘t kantoor binnenkomt lopen. Dat de langmanige David geen echte rockster is blijkt wanneer hij dagelijks begint over League of Legends en Magic: The Gathering.

Als we eenmaal over de schok van z’n weelderige bos haar heen zijn gekomen blijkt David alles over SEO en hosting te weten en dat ook nog in de praktijk te kunnen brengen. Tenminste, als we hem iets vragen antwoord hij: ‘Ach ja, moet toch kunnen?’ Misschien even kijken of ‘ie wel echt iets doet…

Lees meer.. Lees minder..

Joran

Joran codeert, klunst en kloot heel wat aan in z’n leven. Als ‘ie niet met zijn vingers aan een toetsenbord zit, vergrijpt hij zich wel aan brommers of de fles en dan is ‘t opletten geblazen.

Joran codeert, klunst en kloot heel wat aan in z’n leven. Als ‘ie niet met zijn vingers aan een toetsenbord zit, vergrijpt hij zich wel aan brommers of de fles en dan is ‘t opletten geblazen. Hoe we dat weten? Als de bekendste zin uit iemand’s favoriete nummer schreeuwt: ‘Scotty doesn’t know that Fiona and me do it in my van every Sunday,’ dan weet je hoe laat het is.

Gelukkig hebben we die Joran over een tijdje helemaal niet meer nodig, want er is niets waar hij blijer van wordt dan al zijn codeklusjes automatiseren. Zo zwoegt hij zichzelf binnen no-time de vergetelheid in en kan ‘ie over een tijdje gewoon weer aan de slag bij de Aldi.

Als we horen hoe vaak hij ‘t nog heeft over zijn tijd daar dan wil hij niets liever.

Lees meer.. Lees minder..
Ontmoet ons