online-strategy
online-strategy
online-strategy
online-strategy

Over ons

Vacatures
Marketing

Wat is een online strategie?

R.A.C.E.

Voor zo’n klein landje is Nederland een verrassend grote speler in de sportwereld. Van Max z’n heerschappij tot de opzienbarende hoeveelheden medailles die we elke Olympische spelen weer meenemen. Al die topsporters doen iets heel goed en daar kunnen wij van leren. Zij hebben namelijk twee zaken heel helder voor ogen: welk spelletje ze spelen en hun tactiek om tegenstanders voor te blijven. Samen vormt het hun strategie en hun voorbeeld volgend, kunnen wij online ook gigantische successen gaan behalen.

Een online strategie is een visie, maar ook meer dan dat. Het is wat je wil dat er gaat gebeuren, maar ook hoe je het denkt te gaan doen. Het is abstract én tastbaar. Het is de grote verlichte pijl in een donkere gang en laat je zien waar jouw bedrijf online heen gaat. Vooral is de strategie ook een uitnodiging om keihard te knokken voor succes.

Want denk aan die topsporters: zij weten in welke sport ze de beste willen zijn, hebben een tactiek om dat te worden en gaan vervolgens aan het werk. Ze blijven niet een beetje om zich heen kijken, maar maken meters. Jouw online strategie helpt om richting te geven aan alle online marketing die je doet. Dat terwijl bezig zijn zonder die visie doelloos voelt, tijdrovend en zonder resultaat is. Verander je online aanpak, met ons model voor online strategieën: het R.A.C.E-model.

 

Doe nu de gratis online strategie check!

Ben je al jaren online bezig zonder al te veel succes en wil je nu eindelijk wel eens resultaten zien? Wat als we samen een stapje terug doen. Wij kijken hoe het zit met jouw online strategie en geven je tips hoe je het kan verbeteren. Helemaal gratis!

Daag ons uit

We zetten je online marketing aan ‘t werk

Ontdek ons R.A.C.E-model

Wij hebben, als het gaat om online marketing, al aardig wat keren de race gelopen én gewonnen. Dat doe je niet zonder het één en ander op te steken over de beste tactieken. Al die kennis komt samen in ons R.A.C.E-model: Reach, Act, Convert, Engage. Het zijn de pijlers waarmee we jou aan online succes helpen.

Mailtje sturen

Kom in beeld

Jouw publiek bereiken

Een wedstrijd zonder publiek? Wij dachten het niet. Met ons R.A.C.E-model speel je altijd voor volle tribunes, omdat we bij het begin beginnen: REACH. Hoe meer mensen jouw merk kennen, hoe groter de kans dat jij nieuwe afzetmarkten aanboordt en snel waanzinnige resultaten ziet.

Haal publiek binnen

Aanzetten tot actie

Het publiek dat wij voor je bereiken, blijft niet op ‘t puntje van hun stoel zitten, maar komt in actie: ACT. Wanneer we jouw gedroomde klant weten te vinden en binden, ontdekken we hoe we ze aanzetten tot actie. Kijkers worden volgers en likers, waardoor ze op ‘t punt staan om over te gaan tot de aankoop.

Creëer business

Ze worden én blijven klant

CONVERT, zo belangrijk dat ‘t in onze naam staat en dan weet je dat het menens is. Want al onze goede bedoelingen vallen in ‘t niets als we geen business voor jou creëren. Daarom denken we daar bij jouw online strategie al direct over na. En zijn het klanten geworden? Dan behouden we ze met de laatste stap: ENGAGE.

BIG

Eén stap terug, honderd vooruit

Grote kans – astronomisch zelfs – dat jij op deze website zit omdat je klaar bent om te knallen: je wil resultaten zien! Goed zo, we houden van je enthousiasme. Alleen, zullen we nog even één stap terug doen om jouw online strategie aan te pakken? Dan kunnen we daarna meters blijven maken.

We helpen met alles

Wij zijn van die types dat, wanneer we voor je online strategie bedacht hebben hoe jij kan winnen, we daar vervolgens ook voor zorgen. We kunnen ‘t niet laten, we lopen harder voor online succes. Daarom hebben we een team verzameld dat samen elke tak van sport in online marketing beheerst. Van strategie en uitvoering tot samen successen vieren.

De samenwerking die wij zijn aangegaan met Create & Convert bevalt tot nu toe zeer goed, in het
begin was het even elkaar aftasten vanwege onze technische metaalbewerkingstermen. Door het
uitzetten van de online strategie zien we nu duidelijk meer bezoekers op de website en ook het aantal
aanvragen en opdrachten neemt steeds meer toe. Een grote plus is dat Create & Convert ons
regelmatig op de hoogte houdt over de stand van zaken.

vanveenmetalproducts.nl

In 2021 werd ik via een bevriende relatie geattendeerd op Create & Convert.  Tijdens het eerste contact was er gelijk een persoonlijke klik en dat legde de basis voor een professionele samenwerking. Create & Convert ontwikkelt en begeleid mijn digitale business nu tot volle tevredenheid, ik beveel ze daarom van harte aan!

Paul kotvis

Klaar voor een gratis online strategie check?

Klaar om online eindelijk succes te behalen? Start met een gratis check van jouw strategie en we helpen je op weg.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of ik al een online strategie heb?

Post je al regelmatig online, bedenk je waar je over gaat schrijven en betaal je zelfs mensen om je met jouw sociale media te helpen? Het kan dat je dan al volgens een strategie werkt. Net zo goed kan ‘t dat elke poging een losse flodder is, die niet bijdraagt aan een groeiend geheel. We kunnen gratis voor je checken hoe het ervoor staat met je strategie.

Is een online strategie noodzakelijk?

Dat ligt er maar net aan waar je naar op zoek bent, wat je doet en wie je publiek is. Toch, in de meeste gevallen kan een online strategie je de richting geven die je nodig hebt om vooruit te blijven bewegen. Want soms heb je het gevoel dat je niet weet waar het allemaal aan bijdraagt, maar met een strategie staan alle neuzen dezelfde kant op.

Sluit de online strategie aan op mijn bedrijfsstrategie?

Ja, het is er een verlengde van. Als het goed is, gaat jouw bedrijfsstrategie ook over op welk speelveld jij de beste wilt worden en hoe je denkt te gaan winnen. Dan zorgen wij dat jouw online strategie hier naadloos op aansluit én aan bijdraagt. Zo zijn alle bedrijfsactiviteiten gericht op dezelfde doelen.