online-strategy
online-strategy
online-strategy
online-strategy

Over ons

Vacatures
Marketing

Wat is een SEO strategie?

SEO

Vertellen wat een SEO strategie niet is, is simpel. Het is geen lijst met zoektermen, een voorstel voor het verbeteren van je on-page SEO of een technologisch SEO onderzoeksrapport. Wat het wel is? Dat zit hem in het verschil tussen een plan en een tactiek. Je planning is stap voor stap uitgedacht en gaat daardoor slecht om met veranderingen. Een tactiek is een globaal idee, een richting, die op elk moment flexibel blijft.

Vooral in een snel veranderende digitale wereld is een SEO strategie onmisbaar. Tegenwoordig kun je geen vijfjaarsplanning maken voor je marketing. Vastzetten dat je over twee jaar nog Facebook Ads produceert? Vergeet het maar, want wat als jouw volledige publiek naar TikTok of een nu nog niet bestaande app is verhuisd…

Daarom werken wij met een SEO strategie. We geven richting aan jouw zoekmachine optimalisatie, maar bijten ons nergens op stuk. We veranderen mee met jou, je publiek en je bedrijf omdat we een SEO strategie hebben waar we op terug kunnen vallen. Die ontwikkelen én bewaken we samen.

Doe de gratis SEO strategie check!

Wil jij weten of jij al op de juiste weg bent met jouw SEO? Vraag de gratis SEO strategie check aan en wij gaan op onderzoek uit. Werkt het plan dat je hebt of werk je zonder resultaat te zien? We ontdekken hoe het gaat en adviseren hoe het beter kan.

Daag ons uit!

SEO is te belangrijk om links te laten liggen

Wij schatten SEO op waarde

93% van alle sessies op het internet begint met een zoekopdracht. Laat dat even bezinken. Dat betekent dat, wanneer jij bovenaan Google komt, de kans immens veel groter is om je publiek te bereiken. Daarom werken wij dag in, dag uit keihard aan jouw SEO.

Mailtje sturen

Langdurig succesvol

SEO levert meer
clicks

Betaald adverteren met SEA is heel simpel en de snelle resultaten kunnen zelfs verslavend werken. Lukt het jou echter om beetje bij beetje jouw SEO aan te pakken? Dan levert SEO uiteindelijk twintig keer meer clicks op dan betaalde advertenties. Dat zijn cijfers waar je niet omheen kan.

Bereik meer voor minder

SEO zorgt voor betere ROI

Waar je bij betaalde advertenties vandaag geld investeert om het ook vandaag weer terug te verdienen, investeer je met SEO in je lange termijn. Gun je ons de tijd en het vertrouwen om met een ijzersterke SEO strategie aan de slag te gaan? Dan kan SEO een tot vijf keer hogere ROI hebben als SEA.

Slimme investering

SEO verlaagt je marketing kosten

Halveer je marketingkosten per klant, met het langdurige succes waar een SEO strategie voor kan zorgen. Doordat je nog lang de vruchten plukt van goedwerkende SEO hoef je minder te investeren in online adverteren, terwijl de bezoekers maar blijven komen.

BIG

Versla je concurrentie op elke zoekterm

Met een SEO strategie die gericht is op langdurig succes en de lange adem om deze werkelijkheid te maken, zul je uiteindelijk steeds hogere zoekposities veroveren. Zoals ze in het Engels zeggen: ‘Slow and steady wins the race’.

Klaar om met jouw groei mee te schalen

Dankzij online succes groeit jouw business, maar groeit die SEO strategie vervolgens ook met je mee? Natuurlijk, daar zorgen we voor. Wij zijn er niet alleen om vandaag resultaat voor je te halen, maar staan elke dag voor je klaar.

Wij zijn super tevreden over de diensten en service van Create & convert. Ze hebben ons geholpen bij het bouwen van onze Website en vervolgens het goed vindbaar maken van deze website. Elke maand krijgen we een update en elke maand is er flinke verbetering te zien.

Plafondgarant.nl

Voor onze dienstverlening op het gebied van 2D/3D animatie hebben wij Create & Convert gevraagd mee te denken over een online strategie. Aangezien de animatie branche een zeer competitieve markt is , heeft een organisch zoekresultaat in google op de eerste pagina echt prioriteit. Door verschillende marketing strategieën , linkbuilding en een optimale opzet van campagnes rankt onze website op vele zoekopdrachten op een organische eerste plek. Dit resulteert in veel traffic op de sites en ook een groot aantal aanvragen per maand. Wij zijn zeer enthousiast over deze aanpak en zijn blij met deze samenwerking.

theunemployedchefs.com

Start met de gratis SEO strategie check

Klaar voor langdurig online succes? Kijk eerst wat je nodig hebt en doe de gratis SEO strategie check.

Veelgestelde vragen

Is dit hetzelfde als een zoekwoordenonderzoek?

Nee, een SEO strategie is heel anders. Een zoekwoordenonderzoek is één van de producten die we waarschijnlijk aanbevelen vanuit je SEO strategie, maar de strategie komt eerst. Hiermee bepalen we een doel dat we willen bereiken en met een zoekwoordenonderzoek ontdekken we vervolgens hoe we daar gaan komen.

Regelen jullie hiervoor ook mijn Google Ads?

Google Ads is een goed voorbeeld van Search Engine Advertising, of SEA, en eigenlijk het tegenovergestelde van SEO. Waar je bij SEA betaalt voor online succes, werk je met SEO om dat onbetaald te bereiken. Waar SEA kort voor succes kan zorgen is SEO langdurig heel waardevol. Of we je SEA wel kunnen regelen? Zeker!

Hoe weet ik dat ik de juiste doelgroep aanspreek?

Door tijd en aandacht in de SEO strategie te steken. We zouden het ontwikkelen van een strategie af kunnen doen als even samen onze neuzen dezelfde kant op richten en wat dingen op papier zetten. Wij duiken echter graag dieper en kijken ook hoe we jouw gedroomde klanten bereiken.