online-strategy
online-strategy
online-strategy
online-strategy

Over ons

Vacatures
Marketing

Wat is een online marketing strategie?

MARKETING

Online marketing is ‘t omgekeerde van een goeie cocktail, of een zak chips. Waar je bij die laatste de bodem snel bereikt hebt, kun je bij de eerste maar blijven graven, zonder op een punt te komen dat je denkt: ik ben klaar. Online marketing behelst zoveel dat je een manier moet vinden om in het doolhof jouw richting te bepalen. Een online marketing strategie is die manier.

Als je nog in de veronderstelling bent dat online marketing toch niet veel meer kan zijn dan Instagram, Facebook en LinkedIn – think again. Kijk de volgende keer als je een cookie melding krijgt, eens door de lijst van partijen die cookies bij jou kwijt willen. Dat zijn allemaal manieren waarop een bedrijf jou via online marketing wil blijven bereiken.

Start onvoorbereid met online marketing en je zult dus altijd alleen de oppervlakte raken. Met een online marketing strategie helpen we je dieper te duiken. We bekijken precies hoe we jouw merk op de kaart gaan zetten en creëren de richting die we samen gaan aanhouden richting online succes. Een online marketing strategie kan vele vormen aannemen, maar moet altijd werken als stip aan de horizon.

Krijg gratis een complete online marketing scan!

Het bepalen van jouw online marketing strategie is de ‘a’ en het alfabet gaat, net als wij, door tot ‘z’. Al onze expertise, alle technieken, elke truc; we zetten ze voor je aan het werk. We bouwen én bereiken de doelen die jij stelt. Daarom heten we create én convert.

Daag ons uit!

Harder, sneller, beter, meer

Jouw online strategie is pas het begin

Zodra je strategie staat kun je meters maken, KPI’s zetten een paal en perk stellen. Actie in de taxi! Zo kom je weten wat werkt en of je halverwege van koers moet veranderen.

Wij zijn jouw sparringspartner!

Mailtje sturen

De juiste focus

Een resultaat gedreven toekomst

De meeste online marketeers werken vanuit de middelen: ‘Vorige week hebben we vier posts geplaatst, drie blogs geschreven en zijn vijf advertentiecampagnes gestart’.’Alleen, voor jou draait het om resultaten. Daarom is dat ook waar onze focus ligt. Jouw online marketing strategie is de eerste stap naar die resultaatgedreven aanpak.

Word succesvol

Groei je online business

Altijd maar aan ‘t werk in je bedrijf, maar nooit aan je bedrijf? Wij zetten online marketing voor je aan het werk, want een stevige strategie geeft ons de kennis om alle tools die we hebben, gericht in te zetten. Zo kun jij doen wat je wilt – werken, schrijven, een beetje rondkoekeloeren – terwijl je online marketing voor je aan de slag is.

Luisteren naar de cijfers

Succes gebouwd met data

Wij houden van data, maar werken voor succes. We verdwalen niet in hele hoge cijfertjes, als er aan ‘t einde van de maand geen extra business voor jou binnenkomt. De online marketing strategie gaat hierbij helpen, omdat het de lijnen van ons speelveld tekent. Zo weten wij waar de doelen staan en gaan we aan het werk om te scoren.

BIG

We bedenken, bouwen, regelen en runnen ‘t

Eén team, één taak? Dacht ‘t niet. Bij Create & Convert hebben we duizenden taken, binnen de vele verschillende expertises van online marketing. We bedenken je strategie, bouwen een website die werkt, regelen het verkeer dat uiteindelijk klant wordt en runnen het geheel zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Online succes: vandaag zaaien, morgen plukken

Kijk je vol verwondering naar bedrijven bij wie online alles lukt met grote vraagtekens hoe ze het toch telkens voor elkaar krijgen? Simpel: met geduld. Want een online strategie (en elke post, story en video) heeft pas effect als onderdeel van een groter geheel. Wees geduldig, zaai vandaag en verwacht niet direct te kunnen plukken.

Create & Convert brengt een hele analytische kijk op marketing campagnes met glasheldere doelen en heel veel humor. de wil om campagnes primair vanuit een analytische bril te willen benaderen, gecombineerd met ijzersterke live dashboarding zorgt er voor dat zaken als meningen en gevoel zich eerst moeten bewijzen in de praktijk, en dat maakt ze enorm doeltreffend.

Sportverlichting.com

De samenwerking die wij zijn aangegaan met Create & Convert bevalt tot nu toe zeer goed, in het
begin was het even elkaar aftasten vanwege onze technische metaalbewerkingstermen. Door het
uitzetten van de online strategie zien we nu duidelijk meer bezoekers op de website en ook het aantal
aanvragen en opdrachten neemt steeds meer toe. Een grote plus is dat Create & Convert ons
regelmatig op de hoogte houdt over de stand van zaken.

vanveenmetalproducts.nl

Voor jou: een gratis, complete online marketing check!

Vandaag is, zo zegt men, de start van de rest van je leven. Wat ga je ermee doen? Juist, start met onze gratis check, dan weet je hoe je online verder moet.

Veelgestelde vragen

Ik doe al jaren aan online marketing, maar heb nog nooit over m’n strategie nagedacht. Waarom zou ik nu beginnen?

Nadat iemand ons liet zien dat je een avocado overdwars kan doorsnijden om ‘m makkelijker op te krijgen bleven we niet pellen. Soms doe je al jaren iets, waarvan je later leert dat het simpeler, sneller of beter kan. Kom gewoon eens langs en we leggen je uit waarom wij starten met de strategie.

Hoe begin ik aan mijn strategie?

Een post op LinkedIn, of een Story op Instagram is snel geplaatst, maar je strategie is andere koek. Om te beginnen, is het goed om na te denken wat je wil van je online marketing. Gewoon 10.000 volgers bereiken kan, maar gaat dat je wezenlijk succes opleveren? Je kan natuurlijk ook altijd beginnen bij onze gratis online strategie check, dan helpen wij je op weg.

Hoe zorg ik dat mijn online strategie ook daadwerkelijk gebruikt wordt?

Goeie vraag! Het kan natuurlijk zijn dat je een online strategie maakt en die vervolgens in de kast laat liggen, maar dan heb je er weinig aan. Door de grillige natuur van de digitale wereld kan ‘t maar zo gebeuren dat je zonder strategie op een zijspoor belandt. De eerste stap is je strategie minstens één keer per maand naast je actuele plannen leggen en alles weer op één lijn krijgen.