online-strategy

We doen eerst een stap terug.

Voordat je op pad gaat, bedenk je eerst waar je heen wil. Om jou keer op keer goed te kunnen helpen doen we daarom altijd eerst een stap terug. Zo zien wij jouw zaak weer van een ander perspectief, en creëren de ruimte om nieuwe plannen te smeden.

Een strategische sessie is als een stadion met vijftigduizend mensen, of een concert net voordat je favoriete band opkomt: er hangt iets in de lucht. Het is ongrijpbaar; je moet erbij zijn om het te voelen. Dat komt omdat we bij elkaar komen voor een gezamenlijk doel en je alle wilde plannen en grootse dromen bijna kan voelen.

Tijdens onze strategische sessies gaan we aan de slag om al die energie te vangen en samen te brengen tot het online plan voor jouw bedrijf. Wat is de eerste stap? Wat wordt de volgende grote sprong? Deze sessies doen we altijd samen, want jij weet waar je heen wil en wij hebben de expertise om jou te helpen daar te komen.

Strategie volgens het Einsteinmodel

Intake
gesprek

We zijn benieuwd wat er aan de horizon ligt; waar wil je heen?

Doelen
stellen

We gaan samen op pad; jij loopt voorop, maar wij helpen met de route.

Targets
bewaren

Om het eindpunt niet uit het oog te verliezen, weten we altijd waar we staan.

Waar start jij

Zet de volgende stap en kom verder, net als onze andere klanten.

Maak een afspraak

Kiezen

Casus

Wijverhurenprinters

Van nul naar honderd bezoekers per dag

Een nieuwe printer uitzoeken is een koppijndossier dat je zelfs je vervelendste collega nog niet toewenst. Duizenden modelnamen, talloze opties en verschillende prijsklassen voor schijnbaar vergelijkbare machines. Gelukkig biedt het team van wijverhurenprinters.nl de oplossing: jouw nieuwe machine uitzoeken met een simpele printercheck en de printer huren voor een aantrekkelijk maandbedrag.

Lees casus

Begin hier

Dit is de startlijn

Jouw online business begint bij een sterke online strategie en die start hier. Al in één gesprek hebben we helder wat er nodig is om jouw business te boosten.

Go for goal

Noem ons doel-mannen

Wij gaan altijd voor het hogere doel en daarom helpen we je deze bepalen én behalen. We zijn doelgericht en doeltreffend, echte doel-mannen dus.

Helicopterview

Het grote plaatje

Wil je meer, beter, verder? We geven je geen puzzel, maar het grote plaatje — met onze strategie ontdek je alle mogelijkheden.

big