online-strategy
online-strategy
online-strategy
online-strategy

Over ons

Vacatures
Marketing

Wat is B2B digitale marketing?

B2B

Dit. Wat je op dit moment leest, is direct een goed voorbeeld van B2B online marketing. Wij, Create & Convert, werken namelijk voor de zakelijke markt en jij, de lezer, werkt waarschijnlijk voor een bedrijf. Althans, het moet nog gebeuren dat een individu ons inschakelt om… tja, wat eigenlijk? Wij richten ons op bedrijven, want die hebben baat bij onze diensten.

Business-to-business online marketing beslaat alle manieren waarmee jij digitaal je publiek bereikt. Van sociale media tot e-mail marketing, maar ook meer onzichtbare zaken, zoals marketing automation; het automatiseren van het vele werk dat je te wachten staat wanneer je online business wil binnenhalen.

Want denk je dat de bedrijven die jou dagelijks advertentiemailtjes sturen dat met de hand doen? Nee, dat denk je niet. Je weet dat een computer dat allemaal regelt. Alleen… hoe regelen ze zulke marketing automation? Dat doen ze door gebruik te maken van slimme tools en strakke plannen. Laat dat nou net onze specialiteit zijn.

Klaar voor een gratis B2B online marketing check?

Het internet is gigantisch en jouw online marketing mogelijkheden onmetelijk. Je doet wel wat, maar werkt ‘t? Wie zal het zeggen. Nou, wij willen dat wel doen. Want na onze gratis B2B online marketing check weten wij precies hoe jij jouw publiek beter bereikt.

Daag ons uit

Kom verder met B2B online marketing

Ontdek jouw volgende stap, sprong én sprint met B2B online marketing

Als je onze gratis B2B online marketing check doet, weten we niet alleen wat jouw volgende stap is, ook ontdekken we de volgende sprong, om daarna in een snelle sprint jouw digitale marketing doelstellingen te bereiken.

Maak een afspraak

Iedereen gebruikt Google

Vindbaar dankzij SEO en SEA

Iedereen zoekt met Google, ook de CEO van dat ene bedrijf dat jij écht als klant wil. Dus kun je maar beter zorgen dat jouw bedrijf gevonden wordt. Beter nog, laat ons ervoor zorgen. Want in de oneindige jungle van SEO en SEA weten wij de weg. Ontdek meer over onze SEO en SEA.

Alleen hoogwaardige leads

Kwaliteit met inbound marketing

Je kan je gewenste klanten uit ‘t niets opbellen, mailen en bombarderen met flyers – óf je gaat aan de slag met ijzersterke inbound marketing. Want wat als zij jou vinden, omdat je de kwaliteit biedt die ze zoeken? Met inbound marketing creëren we online waarde rondom jouw merk.

Minder doen, meer bereiken

Slimmer werken met automation

Work smarter, not harder. Ja, ja, dat zeggen we wel zo makkelijk, maar ondertussen loopt jouw inbox vol, je to do-lijst over en trek jij geen klanten aan, maar begint je haardos aardig uit te dunnen. Tijd voor marketing automation; wij helpen je meer bereiken met minder werk.

BIG

Je kan ook niets doen (want wij doen ‘t voor je)

‘Niets doen is geen optie’. Oké, het klopt dat je tegenwoordig echt wel iets met B2B online marketing moet doen om relevant te blijven. Alleen, als je ons team inschakelt, gaan wij voor je aan de slag en dan, nou ja… kun jij niets doen. Of ander werk, dat lijkt ons nog beter.

Advies dat we uitvoeren

Doe je onze gratis B2B digitale marketing check, dan zullen we waarschijnlijk zaken zeggen als: ‘Er moeten meer websites naar jouw online kanaal linken’ en ‘je hebt hoogwaardige content nodig’ Gelukkig blijft het niet bij zeggen, we kunnen het ook doen.

Create & Convert brengt een hele analytische kijk op marketing campagnes met glasheldere doelen en heel veel humor. de wil om campagnes primair vanuit een analytische bril te willen benaderen, gecombineerd met ijzersterke live dashboarding zorgt er voor dat zaken als meningen en gevoel zich eerst moeten bewijzen in de praktijk, en dat maakt ze enorm doeltreffend.

Sportverlichting.com

De samenwerking die wij zijn aangegaan met Create & Convert bevalt tot nu toe zeer goed, in het
begin was het even elkaar aftasten vanwege onze technische metaalbewerkingstermen. Door het
uitzetten van de online strategie zien we nu duidelijk meer bezoekers op de website en ook het aantal
aanvragen en opdrachten neemt steeds meer toe. Een grote plus is dat Create & Convert ons
regelmatig op de hoogte houdt over de stand van zaken.

vanveenmetalproducts.nl

Ga niet weg zonder de gratis B2B marketing check

Je bent al zover gekomen… waarom zou je nu weggaan? Want als je hieronder klikt, regel je gratis een business-to-business online marketing check.

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik met B2B de klanten die ik écht wil…?

Doe je veel werk dat je niet écht leuk vindt en heb je het idee dat je gewoon jarenlang door de zure appel heen moet bijten voordat het echt leuke werk komt? Voor ons betekent B2B online marketing niet dat we succesvol zijn als we überhaupt iemand bereiken – wij gaan ervoor om jouw gedroomde klanten te vinden én ze aan jou te binden.

Moet ik ook meer gaan bloggen?

Het kan nooit kwaad, maar we weten ook dat je het al druk genoeg hebt. Elke week ook nog een blog produceren, kost veel moeite. Ook levert het, zonder de juiste aandacht voor andere onderdelen van je marketing, weinig op. Als jij wil bloggen, moedigen we het aan, want hoogwaardige content helpt zeker. Lukt ‘t maar niet om zelf goede inhoud te creëren? Dan gaan we samen op zoek naar andere manieren.

Is B2B online marketing het waard?

Oei, een geladen vraag. Misschien ken je verhalen van mensen die een grote investering in hun online marketing hebben gedaan, maar daar niets van hebben teruggezien. Wanneer je lukraak geld in bijvoorbeeld Google Ads stopt, is er een grote kans dat deze investering in het grote niets verdwijnt. Alleen, ‘lukraak’ is wel zo’n beetje het laatste woord dat we aan onze dienstverlening verbinden. Wij doen alles vanuit slimme plannen, met slimme tools, uitgevoerd door slimme koppen. Slim bezig, dus!