online-strategy
online-strategy
online-strategy
online-strategy

Over ons

Vacatures
Marketing

Wat is online marketing?

QUEBEC

Sinds april 2022 telt deze aardbol vijf miljard actieve internetgebruikers. Dat zijn maar liefst vijfduizend keer één miljoen mensen die allemaal digitaal bereikbaar zijn. Geloof ons: er zijn niet genoeg pubers met een folderwijkje om al deze mensen met je gelikte brochure te bereiken – daar heb je ijzersterke online marketing voor nodig.

Simpelweg beslaat online marketing alle soorten marketing waarbij publiek digitaal bereikt wordt. Alleen, praten over online marketing in termen als ‘simpel’ is direct een valkuil. Want die vijf miljard internetgebruikers kunnen op bijna net zoveel manieren aangesproken worden. Kanalen hebben subkanalen (zoals Instagram tegenwoordig onder andere Instagram Stories én Reels heeft) en als je dacht dat er vroeger op de middelbare school veel kliekjes waren… het internet is een miljard keer erger – letterlijk.

Online marketing maakt het dus mogelijk om vijf miljard mensen bereiken, maar is dat makkelijk? Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wij maken het jou makkelijker om tussen al die mensen en via al die kanalen jouw publiek te vinden én aan je merk te binden.

Oké, en nu?

Gratis online marketing check.

Grote kans dat jij en jouw bedrijf al wel iets met online marketing doen; een Instagram post hier, een YouTube filmpje daar en Google Ads overal. Alleen, hoe weet je dat je het überhaupt goed doet? Of eigenlijk: hoe weet je wat er beter kan? Gewoon door even onze gratis online marketing check aan te vragen.

Vraag 'm aan

Online marketing uitbesteden

Jouw online marketing uitbesteden bij Create & Convert

Ons volledige team specialisten doet alles voor je. Wil je dat dit betekent dat we al jouw marketingtaken uit handen nemen? Doen we. Of vraag je je af of we bedoelen dat we alle soorten digitale marketing doen? Klopt ook. Wat je ook zoekt voor het uitbesteden van jouw online efforts: wij helpen je.

Mailtje sturen

Hoogwaardige leads

B2B marketing

Dat je jouw nichtje op TikTok kan vinden en je buurvrouw van twee huizen verder op Facebook, dat weet je. Alleen, waar bevinden de CEO’s, sales- en inkoopmedewerkers van deze wereld zich? Dat zijn de mensen die je wil bereiken als je B2B werkt. Wij helpen je op hun radar te komen.

Word online succesvol

B2C marketing

Elke dag wordt jouw publiek gebombardeerd door advertenties en marketing impressies, waardoor B2C marketing steeds moeilijker wordt. Hoewel sociale platformen je willen laten geloven dat adverteren écht heel makkelijk is, moet je er hard voor werken om mensen te bereiken. Laat ons dat harde werk voor je doen.

Onze mensen, jouw business

Jouw team op afstand

Ons team copywriters, SEO- en marketing automation-specialisten, strategen en webbouwers is er klaar voor. Waarvoor? Je zegt ‘t maar, want bij ons staan jouw business- en bedrijfsdoelen centraal. Wij nemen al je digitale werk uit handen of worden onderdeel van je team – proactief, productief en als echte teamspelers.

BIG

Vandaag aan de slag om jouw doelen van morgen te bereiken

Het internet evolueert en er is geen tijd om stil te staan. Hoewel je dus het beste gisteren had kunnen beginnen, staan wij vandaag voor je klaar om je doelen van morgen te bereiken.

Wij zijn online marketing scherpschutters

Jij stelt een doel en wij behalen het. We weten ‘t nog beter gemaakt. Ken je dat trucje van Robin Hood, waarbij hij met de tweede pijl de eerste door midden splijt? Dat doen wij met online marketing doelstellingen.

Doe de gratis online marketing check

Jij houdt van gratis? Wij houden ervan te ontdekken hoe we bedrijven helpen meer te bereiken. Twee vliegen, één click.

Veelgestelde vragen

Wat moet ik al hebben of weten voor de gratis online marketingcheck?

Zelfs wanneer je geen website of andere online kanalen hebt, kun je onze gratis online marketing check doen. Dan zijn we wel snel klaar met ons advies: jouw bedrijf moet online. Wat voor een bedrijf je ook runt, hoe ver gevorderd je al bent met online marketing, wij beloven dat we je altijd een stap verder helpen.

Hoe begin je met online marketing?

Op goede vragen als deze is bijna nooit één antwoord te geven; het hangt van te veel factoren af. Toch, een eigen website voor je bedrijf is een goede basis. Helemaal als wij je mogen helpen om er een hele sterke basis van te maken – een website die direct goed scoort in de Google Rankings bijvoorbeeld.

Hoeveel kosten advertenties op sociale media?

Vaak gaat het bij advertenties om de hoeveelheid impressies of clicks per advertentie. Het kan per stuk gaan om een paar cent of een paar euro en dat hangt af van de populariteit van bijvoorbeeld de zoekterm. Als er maar tien mensen per maand zoeken op een term, kost adverteren weinig, maar wil je adverteren op iets populairs? Dan loopt het snel op.