online-strategy
online-strategy
online-strategy
online-strategy

Over ons

Vacatures
Marketing

Hoe kun je Google Ads voor jou laten werken?

ADS

Iedereen is aan het zoeken. Van antwoorden op de levensvragen tot de beste manier om een band te plakken. Mensen zijn nou eenmaal nieuwsgierige wezens; we hebben vragen en eisen antwoorden. Google geeft die antwoorden al sinds 1998 en is in die korte tijd uitgegroeid tot verreweg de grootste website op aarde. Of het dan een goed idee is om bovenaan Google te komen? Zonder twijfel.

Eén manier om bovenaan Google te komen, is met zweet en hard werk: SEO. Zorgen dat je op een organische manier de hoogste plek bemachtigt. Alleen, in sommige markten is dat amper realistisch; de concurrentie is te groot. Gaan we dan bij de pakken neerzitten? Nooit. We gebruiken Google Ads.

Met Google Ads adverteren we via ‘s werelds grootste website en zorgen we dat jouw bedrijf bovenaan in Google komt te staan, en dat kunnen we regelen voor elke zoekterm die je maar wil. Oké, de kosten die daarbij komen kijken, verschillen drastisch tussen populaire en obscure zoektermen, maar het kan! Hoe mooi is dat: in een wereld met gigantische concurrentie heb jij zelf in de hand of je als eerste getoond wordt op Google. Klaar voor online succes? Let us know!

Gratis advies om Google Ads beter te gebruiken

Google wordt meer dan 60.000 keer per seconde gebruikt en iedereen zoekt iets anders. Hoe weet je dat je jouw advertentiebudget op de beste manier gebruikt? Vraag gratis advies aan en wij gaan voor je op onderzoek uit.

Daag ons uit!

Zo gaan Google Ads jouw bedrijf helpen

Google Ads; alleen met een plan

Je gooit ook geen geld in een waterput in de hoop dat er een flesje Spa Rood uitkomt – waarom zou je dan geld in Google Ads steken zonder te bedenken hoe je het gaat gebruiken? Daarom werken wij alleen met Google Ads als we een ijzersterke strategie als basis hebben. Ook is Google Ads nooit ons startpunt – het is een extraatje naast andere tactieken waarmee we aan langdurig en organisch succes werken.

Mailtje sturen

Eerst denken, dan doen

De strategie maakt het mogelijk

‘Alles kan met een plan’– ; dat is ‘t motto. Wij werken namelijk al te lang met Google Ads om ooit nog ‘gewoon’ eens wat te proberen. Enkele gelukstreffers daargelaten, werkt een weldoordachte strategie altijd beter. We ontdekken waar je heen wilt, bedenken hoe we dat gaan doen én doen dat vervolgens. Zo gooi jij geen geld weg en gooien wij onze reputatie niet te grabbel. Wij zorgen voor online succes, elke keer weer.

Snel succes

Resultaten met Google Ads

Als je nu begint met Google Ads, wordt je vaak bij de volgende zoekactie naar jouw termen al bovenaan de zoekresultaten getoond. Dáár is Google Ads perfect voor: snel resultaat behalen. Terwijl we achter de schermen werken aan organisch succes (met bijvoorbeeld linkbuilding), helpen Google Ads om jouw deze week nog resultaat te bezorgen. Sta je te springen om succes? Dan kunnen Google Ads helpen met de eerste sprint.

Samen werkt ‘t beter

Online adverteren én SEO

Je hebt gehoord over zoekmachine optimalisatie, maar weet niet zo goed wat het verschil is met online adverteren via Google Ads? Hoewel het gewenste resultaat enigszins hetzelfde is — bovenaan Google komen — zijn ze flink verschillend. Voor online ads betaal je en zoekmachine optimalisatie helpt je organisch hoger in de Google zoekresultaten te komen. Daarom gebruiken wij beide technieken, voor het beste resultaat.

BIG

We denken als je publiek

Om jouw publiek te bereiken, moeten we de wereld vanuit hun perspectief bekijken. We weten wat jij te bieden hebt, maar wat zoeken zij? Google Ads werkt namelijk het best als je precies weet welke zoektermen jouw doelgroep gebruikt als ze op zoek zijn naar jouw bedrijf. Bied jij bakstenen aan? Dan zoekt je doelgroep naar de beste manier om een muur te bouwen.

Kwaliteit dankzij kwantiteit

Als je al meer van ons weet, dan heb je vast gehoord dat wij voor kwaliteit boven kwantiteit gaan. Wat als we zeggen dat Google Ads dankzij kwantiteit zorgt voor kwaliteit? Als we de mogelijkheid hebben om te adverteren op de juiste zoektermen, dan krijg je via online advertenties namelijk kwalitatief hoogwaardige bezoekers op je website.

Krijg gratis Google Ads advies

Genoeg gezegd – wij willen voor je aan het werk! Als jij op deze knop drukt, helpen wij jou met advies op maat en tactieken die werken.

Veelgestelde vragen

Weet ik van tevoren wat Google Ads gaat kosten?

Helaas niet. De algoritmes van Google maken zoeken makkelijk, maar het proces hoe ze advertenties uitkiezen moeilijk, waardoor we geen vast budget vast kunnen stellen. Weet wel dat wij alleen Google Ads gebruiken met budgetten die jij hebt goedgekeurd. Daar gaan we nooit zonder jouw toestemming overheen – beloofd.

Hoe snel kunnen jullie Google Ads voor me starten?

Het kan morgen nog, maar we denken niet dat je dat moet willen. Wij gaan veel liever eerst kijken hoe we Google Ads het meest effectief in kunnen zetten. Dat kan je uiteindelijk meer succes voor minder geld leveren. Want als we precies weten wat jouw doelgroep zoekt, scheelt dat een hoop gokwerk bij het opzetten van campagnes.

Wat heb ik nodig voor Google Ads?

Een website is handig, want je publiek moeten we toch ergens heen leiden. Verder raden we hoofdzakelijk aan dat je een goede call-to-action hebt: iets wat je wil dat gebruikers doen. Van een formulier invullen tot een afspraak inplannen. Als we zoiets concreets hebben, is het makkelijker meten hoe succesvol advertenties zijn.