online-strategy
online-strategy
online-strategy
online-strategy

Over ons

Vacatures
Marketing

Wat is linkbuilding in Nederland?

LINKS

Als jij de grootste speler van Nederland in jouw branche wil worden, ben je op de juiste plek. Want linkbuilding is ‘dat beetje extra’ waar iedereen het altijd over heeft. Je weet wel: ‘Om de top te bereiken, moet je net dat beetje extra doen’. Terwijl anderen een website bouwen en het daarbij laten, rust jij niet voordat je king of the hill bent. Linkbuilding zorgt dat de domein- en pagina-autoriteit van jouw website groeit en groei en groeit, net als jouw business.

Met linkbuilding zorgen we dat steeds meer websites naar jouw bedrijfsdomein en pagina’s linken. Zo ziet Google dat jouw website hoogwaardige content levert voor de Nederlandse markt, waardoor jouw bedrijf steeds hoger in de zoekresultaten zal komen. Om te zorgen dat linkbuilding voor en niet tegen je werkt, gebruiken wij technieken die zoekmachines accepteren en aanmoedigen.

Zo passen wij onder andere technieken als linkruil, concurrent linkbuilding en broken linkbuilding toe om voor uitzonderlijke resultaten te zorgen. Het ‘geheim’ van linkbuilding is dat je het gewoon moet doen: partijen benaderen om jouw content te linken. In ruil voor een link op jouw website of omdat het de kwaliteit van hun content weer verhoogd. Zo is linkbuilding vaak een win-win situatie.

Gratis check: groeien met linkbuilding in Nederland

Hartstikke nuttig en helemaal gratis: een linkbuilding check. Wij gaan op onderzoek uit, ontdekken hoe linkbuilding jouw bedrijf kan helpen aan een groter bereik in Nederland en daar pluk jij de vruchten van. En zeiden we al dat het gratis was? Dacht ‘t wel. Doen dus!

Daag ons uit

Wordt beter gevonden in Nederland

Zo kan linkbuilding jou in Nederland op de kaart zetten

Nederland is een klein stukje aarde, maar extreem competitief – er is bijna geen branche waarin we geen grote spelers hebben. Om doelen te bereiken kun je harder werken, maar wat nou als ‘t ook slimmer kan? Linkbuilding zorgt dat je beter gevonden wordt, waardoor de business je aan komt waaien – alsof je op de Afsluitdijk werkt, zó hard.

Mailtje sturen

Jouw stad aan je voeten

Lokaal

Wil jij voet aan de grond krijgen in een specifieke stad? Ook dan kan linkbuilding veel voor je betekenen, want onze technieken zorgen dat jouw domein- en pagina-autoriteit groeit. Dat is de score waarnaar Google kijkt wanneer het wil weten welke website de beste content levert. Helemaal als je buiten de Randstad werkt, is er een grote kans dat weinig andere bedrijven in de stad linkbuilding gebruiken. Dit is je kans!

Klein land, grote resultaten

Nationaal

Dat Nederland zo klein is, betekent ook dat het amper uitmaakt vanuit welke regio je opereert: heel het land is jouw afzetgebied. Ook als je als lokale speler de nationale markt wil bereiken, is linkbuilding van grote waarde. Ineens wordt er niet alleen over je gesproken in de plaatselijke krant, maar ontdekken mensen van in Den Helder tot in Maastricht jouw toegevoegde waarde.

Oprecht de beste

Whitehat

‘White wattes?’ Ja, whitehat technieken – dat is waar het om draait. Het zijn de slimme werkwijzen die toegestaan zijn door de zoekmachines om jouw online netwerk uit te breiden. Met deze technieken weten wij zeker dat jouw website geen aftrekpunten krijgt. Wij werken eerlijk, voor de beste resultaten – zo weten we dat ons werk blijft werken

BIG

We doen alles wat we kunnen

We ruilen links met betrouwbare bronnen, doen aan concurrenten linkbuilding, broken linkbuilding, zorgen voor vermeldingen in lokale bedrijfsgidsen, blogs en artikelen en zorgen, in overleg, voor betaalde links. Alles waarvan we weten dat het werkt, passen we toe en dat levert keer op keer de beste resultaten op.

Je ziet al snel resultaat

Organisch werken aan hogere Google rankings kan tijdrovend zijn en zó lang duren dat je stopt voordat je resultaat ziet. Dankzij linkbuilding klim je sneller in de zoekresultaten, wat vervolgens motiveert om nog een stap verder te gaan. Zo blijven we samen verder groeien.

We begonnen op nul met onze webshop; we hadden bijvoorbeeld nog niet eens een domein. Create & Convert heeft ons vanaf het begin geholpen en heeft ons geholpen met het bouwen en inrichten van onze webshop en de zichtbaarheid in Google. Binnen 6 maanden tijd stonden we op 1 in Google op de voor ons meest relevante termen en haalden we meer dan 1.000 bezoekers per maand uit Google!

E-choppershop.nl

C&C is al jaren onze partner op het gebied van SEO. Daar zijn we blij mee. Los van het feit dat ze ontzettend gezellig zijn en ons verrassen met leuke initiatieven, hebben ze ons ook enorm voortgeholpen met het zichtbaar maken in Google. We merken dat met name aan het aantal nieuwe aanvragen dat we wekelijks ontvangen. Niet alleen is dat aantal gestegen, de verhouding van organische bezoekers versus bezoekers via advertenties is sterk gegroeid!

Besteleendakkapel.nl

Gratis advies over linkbuilding in Nederland? Klik!

Benieuwd geworden hoe jouw bedrijf in Nederland kan groeien door linkbuilding? Vraag de gratis check aan en we onderzoeken het voor je.

Veelgestelde vragen

Doen jullie alleen aan linkbuilding in Nederland?

Als trots Deventers bureau is Nederland natuurlijk wel óns gebied, ons thuis. Dat betekent echter niet dat we ons alleen vastklampen aan dat koude kikkerlandje van ons. Linkbuilding kunnen we ook voor de Belgische, Duitse en zelfs de internationale markt regelen. Dat vergt natuurlijk wel allemaal een iets andere aanpak, maar wij houden wel van een beetje afwisseling.

Gebruiken jullie telkens dezelfde websites?

Wil je weten of wij een standaard lijstje met websites hebben waar we jou laten linken, om jou vervolgens wel de volle pond te laten betalen voor onze diensten? Zeker niet. Wij werken voor écht resultaat, zoals je kan zien aan de geweldige testimonials van onze klanten. Als we eens een keer dezelfde website gebruiken, dan doen we dat weldoordacht en omdat we geloven dat het werkt, niet om onszelf er makkelijk vanaf te maken.

Is dit niet een beetje spammerig?

Zeker niet! Het is niet zo dat jouw doelgroep ineens honderden keren websites voorbij ziet komen die naar jouw bedrijf linken. Dit laat Google zien dat jij een kwalitatief hoogwaardige website hebt en goede content biedt. De meeste gebruikers zullen de links niet eens zien. Natuurlijk zullen er soms mensen via zo’n link die je hebt verkregen via linkbuilding op jouw website komen, maar dat is toch alleen maar mooi meegenomen? Spammen, daar doen we nooit aan, ook niet tijdens linkbuilding.