online-strategy
online-strategy
online-strategy
online-strategy

Over ons

Vacatures
Marketing

Wat is linkbuilding voor de internationale markt?

LINKS

Meer dan 60% van alle mensen op aarde gebruikt het internet dagelijks. Laat dat even landen – vijf miljard mensen die door iedereen bereikt kunnen worden, ook door jouw bedrijf. Alleen, als je internationaal opereert, heb je ook concurrenten op een globale schaal. Dan kun je maar beter nóg beter dan je best doen om op te vallen. Linkbuilding gaat je helpen.

Linkbuilding is goed voor zo’n 30% van jouw Google rankings; dat is een flink aandeel. Eén derde van je online succes in zoekmachines hangt er dus vanaf hoeveel kwalitatief sterke websites naar jouw domein en content linken. Wil je hoger komen, dan weten we ook gelijk wat ons te doen staat: zorgen voor meer en betere links.

Dat is direct de uitdaging: er wordt op het internet nogal wat afgelinkt. Om in die storm aan verwijzingen op te vallen, moet je dus voor veel links zorgen. Dat niet alleen, die moeten hoofdzakelijk van kwalitatief hoogwaardige bronnen komen. Alleen dan vertrouwt Google erop dat het met jou wel pluis zit. Linkbuilding is dan ook zeker geen sprint, maar een marathon – gelukkig hebben wij onze schoenen al aan.

Ontvang gratis advies over internationale linkbuilding

Gratis advies om internationaal beter te scoren? Poeh, dat is nogal een belofte. Toch, het is zo: wij bieden alle bezoekers van onze website gratis advies voor linkbuilding en nog een hele hoop andere zaken omtrent online marketing. Dat doen we omdat we weten dat we kunnen helpen en dat gaan we bewijzen.

Daag ons uit!

De kracht van internationale linkbuilding

Hoe werkt internationale linkbuilding?

Complex – zo werkt linkbuilding op internationale schaal in één woord. Want zoveel landen, zoveel verschillende eisen worden er gesteld aan linkbuilding. Zoals de cultuur van een land, is ook Google elke keer net een beetje anders. Er is dus geen sprake van één soort internationale linkbuilding – het is een jungle en wij hebben zin in avontuur.

Mailtje sturen

Ons netwerk, jouw succes

20.000 publishers, at your service

Het Publisher Netwerk dat wij in de afgelopen jaren hebben opgezet, bestaat ondertussen al uit meer dan 20.000 online uitgevers uit veel verschillende landen en uiteenlopende branches. Het zijn contentspecialisten, redacteuren en mediamensen die wij kunnen gebruiken om voor jou de kwalitatief beste backlinks te genereren.

Fifteen minutes of fame

Jouw bedrijf in de spotlight

De hoogste kwaliteit link in de wereld van linkbuilding komt van internationaal hoog aangeschreven nieuwswebsites. Dat is dan ook één van onze speerpunten bij internationale linkbuilding: jouw bedrijf vermeld krijgen op zo’n autoritaire bron. Hoe? Newsjacking; we pakken het nieuws en vinden een manier om jou eraan te linken.

Data-gedreven werkwijze

Blijf op de hoogte van de voortgang

Een vliegtuig zonder cockpit is een neerstortend stuk staal – de data die daar binnenkomt, is essentieel. Zo werkt het ook bij linkbuilding, want als je niet weet hoe het ervoor staat, kun je niet sturen. Daarom ontvang je van ons regelmatig rapporten met alle resultaten, zodat je weet welke successen we voor je boeken.

BIG

‘U vraagt, wij draaien’

We doen wat je wil én wat er nodig is om de beste resultaten te bereiken. Vaak weet jij welke doelen je met je bedrijf hebt en wij weten de manieren hoe we je daar online mee kunnen helpen. Daag ons uit, we zijn er klaar voor.

Als Nederland te klein voor je is

Word je benauwd van dit kleine landje en heb je grotere ambities? Dan is linkbuilding op internationaal niveau iets voor jou – we helpen je van Europa tot Amerika voet aan de grond te krijgen en gevonden te worden. Zo bereik je wie je wil, hoe je wil. Wij doen het werk, jij plukt de vruchten.

Create & Convert helpt ons vanaf het begin met onze vindbaarheid in Google. Binnen een half jaar stonden we in Nederland op 1 voor de voor ons meest relevante zoekterm. Maar ook buiten de landsgrenzen weten ze hun mannetje te staan. Zo hebben we ook topposities in België en zijn we inmiddels ook op de 1e pagina van google te vinden met onze duitse site!

Wijverhurenprinters

Gratis: linkbuilding check voor jouw bedrijf

‘Gratis’ is in elke taal een mooi woord. Ontdek hoe je de internationale markt verovert met onze kosteloze linkbuilding check.

Veelgestelde vragen

Vertalen jullie mijn content ook naar de benodigde talen?

Ons gigantische netwerk zetten we ook aan het werk voor al je vertaalklussen – alle contacten in ons Publisher Netwerk zijn native speakers zodat we in elke taal de hoogste kwaliteit garanderen.

Moet ik al een internationaal gevestigd bedrijf zijn om dit te doen?

Is het handig om internationaal te opereren als je gevonden gaat worden door grote groepen nieuwe klanten? Zeker weten, maar wij zijn de laatste die je vertellen hoe jij je bedrijf moet runnen. Als jij een briljant idee hebt dat massa nodig heeft, dan gaan we daar gewoon bij helpen.

Hoe bereiken jullie de goede doelgroep?

Ons netwerk is werkelijk gigantisch. We doen dit al heel wat jaren en zijn in contact gekomen met professionals in vele branches. Jouw doelgroep bereiken we door de juiste mensen in te schakelen en alleen te linkbuilden op precies de juiste plekken.