online-strategy
online-strategy
online-strategy
online-strategy

Over ons

Vacatures
Marketing

Wat is er bijzonder aan linkbuilding in Duitsland?

LINKS

Vanaf de meeste plekken in Nederland heb je niet veel langer dan een uurtje snelweg nodig om Duitsland binnen te rijden. Ja, onze Oosterburen wonen echt next door. Het zij je dan ook vergeven als je denkt dat online marketing in Duitsland precies hetzelfde zal werken als hier in Nederland. Vraag ‘t zo’n beetje elke Amerikaan of Aziaat en we zijn eigenlijk hetzelfde land. Nou, Google denkt daar anders over.

Hoewel de basics van al onze technieken nog steeds hetzelfde werken – dankzij linkbuilding weet Google dat jouw website betrouwenswaardig is en kwalitatieve content levert – zijn de details flink anders. Gelukkig hebben wij al jaren ervaring en hoef jij niet naar Duitsland te emigreren om de ins en outs van linkbuilding in Duitsland te ontdekken.

Wat blijkt? De Duitse versie van Google is een stuk strenger (verrast?) en geeft gemakkelijker penalties. Een beetje voorzichtigheid in Duitsland is dus geboden: we passen niet zonder blikken of blozen alle voor ons zo bekende technieken toe. In plaats daarvan werken we in Duitsland met ervaren partners en zetten we in op links vanaf websites met veel autoriteit en bezoekers – een groot pluspunt voor linkbuilding in Duitsland.

Ontdek hoe jij de Duitse markt veroverd, kostenlos.

Jawohl, kostenlos! Helemaal gratis en voor niets voeren wij een linkbuilding check voor Duitsland uit en ontdekken we hoe wij jou hoger in de Google zoekresultaten krijgen in het land van biergartens en bockwurst. Is dat zo anders dan linkbuilding in Nederland? Voer de check uit en je komt erachter!

Machen!

Ontdek hoe je onze oosterburen bereikt

Zet voet aan Duitse grond met specialistische linkbuilding

Linkbuilding de grens over is dus geen gevalletje dertien in een Duits dozijn – we hebben een gerichte aanpak nodig om jouw bedrijf bovenaan de zoekresultaten te krijgen. Hierin werken we aan een breed linkprofiel, zodat we over de hele breedte autoriteit toevoegen aan jouw website.

Mailtje sturen

Bereik de Duitse markt

Oogst succes met ons Netwerk

Toen we eenmaal ontdekten hoe de Duitse zoekmarkt in elkaar stak, hebben we gelijk de handen uit de mouwen gestoken. Door de strengere eisen bij onze Oosterburen moeten links van nog hogere kwaliteit zijn. Daarom hebben we jaren gewerkt aan een Publisher Netwerk met duizenden topkwaliteit nieuwswebsites, blogs en media platformen – zo helpen we onze klanten ook in ‘t oosten oogsten.

Wij doen het werk

Harder arbeiten voor jouw succes

Waar draait het nou allemaal om voor beste resultaten in de Duitse zoekmarkt? De kwaliteit van de links die teruglinken naar jouw website. Waar we in Nederland meer speelruimte hebben, moet elke link in Duitsland van een autoriteit afkomen. Der Google wil weten dat we hard werken voor de hoogste zoekposities – en dat doen we!

Profiteer van onze lessen

Kwaliteit (en een beetje kwantiteit)

Waar we in Nederland 100% gaan voor kwaliteit, is op de Duitse markt wat kwantiteit wel geboden. In de afgelopen jaren hebben we ontdekt dat linkbuilding in Duitsland beter werkt als we grootser inzetten dan we eerder gewend waren. Hiervoor gebruiken we onder andere Duitse fora en bedrijfsprofielen – met veel succes.

BIG

Wij zijn niet voor één Google te vangen

Kijk op onze website rond en je ziet dat we het er vaak over hebben dat algoritmes jaarlijks veranderen en we dit allemaal bij moeten houden om de beste resultaten te blijven leveren. Dat doen we dus niet alleen voor de Nederlandse versie… wij gaan ook de grens over.

Wat kunnen we voor je doen?

Uiteindelijk draait het er niet alleen om of we alles weten van zoekmachines op de Duitse markt – we moeten aan de slag. Want linkbuilding is aan ‘t einde van de dag ook gewoon een goede hoeveelheid werk. Als wij vragen wat we kunnen doen, menen we dat – zet ons aan het werk!

Create & Convert helpt ons vanaf het begin met onze vindbaarheid in Google. Binnen een half jaar stonden we in Nederland op 1 voor de voor ons meest relevante zoekterm. Maar ook buiten de landsgrenzen weten ze hun mannetje te staan. Zo hebben we ook topposities in België en zijn we inmiddels ook op de 1e pagina van google te vinden met onze duitse site!

Wijverhurenprinters

Gratis weten hoe linkbuilding in Duitsland jou helpt?

‘Niets is gratis’, zeggen ze. Dat klopt – als je onze gratis linkbuilding check doet en we voor je aan de slag mogen, dan levert het je geld op. Dat is ‘t tegenovergestelde van gratis, dat is kassa!

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie mijn content ook vertalen naar het Duits?

Je wil wel de Duitse markt veroveren, maar je Duitse sprachtalent is een beetje roestig? Geen probleem, wij zorgen dat je met opgeheven hoofd en perfecte Duitse content de grens over kan met jouw business door een specialist voor je in te schakelen.

Kan ik gewoon dezelfde content gebruiken als voor mijn Nederlandse online marketing?

Zoals we ook in ons eigen werk ervaren, is maatwerk altijd het best, omdat het je meer controle geeft om het beste resultaat te behalen. Alleen, dat is niet altijd mogelijk en dan kun je ook jouw anderstalige content opnieuw inzetten voor de Duitse markt. Sterker nog, er zijn zelfs gevallen waar je ook met Engels goed weg komt, maar dat ligt aan de branche en jouw doelgroep. We ontdekken het samen!

Kunnen jullie ook helpen een meertalige website te ontwikkelen?

Yes, we kunnen ook zorgen voor een meertalige website – helemaal makkelijk als we jouw hele website mogen bouwen. Dan zorgen we dat direct alles in orde is om makkelijk meer talen aan je repertoire toe te voegen.