online-strategy
online-strategy
online-strategy
online-strategy

Over ons

Vacatures
Marketing

Hoe werkt linkbuilding in België?

LINKS

Ooit waren Nederland en België één – de Verenigde Koninkrijken der Nederlanden. Alleen, zo verenigd waren we eigenlijk niet en in 1830 dreven we uit elkaar. Tegenwoordig is België ook niet echt meer één – Vlaanderen en Wallonië hebben de neiging om zaken anders te zien. Is dit een geschiedenisles? Nee, het is de werkelijkheid van linkbuilding in België: twee markten in zo’n klein landje maken het flink lastig. Wees gerust, net als een Belgisch blond bier gaan ook wij uitdagingen niet uit de weg.

Het was je mogelijk opgevallen, maar België is nóg kleiner dan Nederland. Dat geldt niet alleen qua oppervlakte, ook het online medialandschap is minder fors dan bij ons. Enerzijds zou je denken dat je hierdoor sneller jouw stukje van de taart te pakken hebt, maar voor linkbuilding kan het tegenwerken. Hoewel kwaliteit de boventoon voert, is kwantiteit voor linkbuilding ook van groot belang. Alleen, wat als je die kwantiteit moeilijk haalt door een gebrek aan opties…?

Nou, ze maken ons de Manneke Pis niet lauw. Wij roeien met de riemen die we hebben. Ook in België valt er met linkbuilding nog genoeg te behalen. Door ons niet blind te staren op de kleine Belgische markt, maar door overal kansen te zien, weten we ook bij onze zuiderburen uitstekende resultaten te behalen.

Krijg onze linkbuilding check, helemaal gratuite.

Ben jij klaar voor de sprong naar het zuiden met jouw bedrijf, maar heb je geen idee hoe je daar voet aan wal zet? Doe gratis onze linkbuilding check en we ontdekken hoe jij de beste resultaten behaalt.

Amai!

De tweetalige uitdaging van de Belgische markt

Hoe ga jij België veroveren met ijzersterke linkbuilding?

Als nuchtere Nederlanders duizelt het ons soms al wanneer jongens uit ons eigen team in plat dialect gaan praten – laat staan dat je hele land in twee talen is verdeeld. Ja, de tweetaligheid van België is een uitdaging, maar linkbuilding kan voor elke markt en in elke niche waarde toevoegen door de autoriteit van jouw domein te verhogen.

Mailtje sturen

Maak je drielandenpunt

.be, .nl
én .fr

Oké, de online opties zijn in België kleiner – maar niets is onmogelijk. Want juist doordat ze in België de twee talen van hun boven- en onderburen spreken, biedt dit ook kansen. Hoewel onze focus zal liggen op linkbuilding met .be websites, helpt het om ons bereik te vergroten door ook vanaf Nederlandse .nl en Franse .fr domeinen links naar jouw website te krijgen.

Kwaliteit is koning

Hoogstaande platformen

We werken ondertussen al jaren op de Belgische markt en hebben een groot Publisher Netwerk gerealiseerd. Door dit netwerk in te zetten, wordt jouw website niet vernoemd op zomaar wat blogs en nieuwssites, maar genereren we autoriteit door vermeldingen bij een aantal kwalitatief hoogstaande platformen te regelen.

Jouw branche, onze business

Voor elke markt

Wij zijn niet voor één markt te vangen – onze contacten werken in een grote verscheidenheid aan branches. Zo hebben we voor elke markt die je in België maar wil bestieren, mogelijkheden voor linkbuilding. Zo zorgen we dat ons werk altijd relevant blijft en we voor jouw bedrijf de beste resultaten bereiken.

BIG

Een uitdaging die we aangaan

Wie houdt er niet van een flinke uitdaging? Wij in ieder geval wel. Het klopt dat niet iedereen zomaar de Belgische zoekmarkt verovert, maar het is een uitdaging die wij voor jouw bedrijf aan willen gaan.

Drie keer raden wat wij niet doen…

Wij raden niet – wij weten. Ons werk doen we vanuit ervaring, kennis en kunde. Wij hoeven niet te gissen naar de beste weg, omdat we die al hebben bewandeld. En als we een nieuw pad bewandelen? Dan gaan we weloverwogen te werk voor de hoogste kans van slagen.

Create & Convert helpt ons vanaf het begin met onze vindbaarheid in Google. Binnen een half jaar stonden we in Nederland op 1 voor de voor ons meest relevante zoekterm. Maar ook buiten de landsgrenzen weten ze hun mannetje te staan. Zo hebben we ook topposities in België en zijn we inmiddels ook op de 1e pagina van google te vinden met onze duitse site!

Wijverhurenprinters

Doe gratis onze linkbuilding check

Hier geen flauwe Belgenmop, maar de waarheid: je kunt bij ons gratis een linkbuilding check aanvragen en ontdekken hoe je hoger scoort op Google. Daar zijn we heel serieus over.

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie mijn content ook vertalen naar het Frans?

Pas de problème! Althans, zelfs spreken we niet meer dan een petit peu Français, maar ook in dit geval laat ons netwerk ons niet in de steek. We zorgen dat jouw bedrijf schittert in alle talen.

Is linkbuilding in België veel meer werk?

Bij Create & Convert spreken we liever over resultaten, want als die het waard zijn, maakt de hoeveelheid werk dan uit? Daarbij is het niet per definitie meer werk, al snappen we waarom je dat denkt – we praten deze hele pagina al over de uitdagingen. Linkbuilding in België kostte wat meer opstartwerk, maar ondertussen weten we hoe het werkt en zien we al snel goede resultaten.

Kan linkbuilding in België ook in één taal?

Als je bijvoorbeeld alleen nieuwe klanten in Vlaanderen wil bereiken, is dat ook zeker mogelijk. Dan focussen we ons op de professionals in ons Publisher Netwerk die ons daarbij gaan helpen. Linkbuilding is flexibel – jij hebt alle touwtjes in handen.