online-strategy
online-strategy
online-strategy
online-strategy

Over ons

Vacatures
Marketing

Wat is WordPress?

WEBDEV

Wat een website is, weet je, dat weten we. Je zit zelfs nu op een website. Hiervóór zat je waarschijnlijk al op een website en we kunnen er donder op zeggen dat je zo naar nóg een website gaat. Zo werkt het internet. Hoe die websites werken? Met WordPress, althans: die kans is gigantisch. Er zijn wereldwijd namelijk 455 miljoen websites die dit gratis CMS gebruiken, inclusief de onze.

WordPress is een Content Management Systeem, of CMS: een tool die jou helpt je content onder controle te houden. Aan de voorkant ziet dat er, voor jouw bezoekers, uit als een normale website. De echte kracht zit echter aan de achterkant: een systeem boordevol digitaal gereedschap om jouw online gevel zo goed mogelijk te bouwen én beheren.

De kracht van WordPress is dat het een open source product is. Dat betekent dat iedereen kan meebouwen aan het platform. Doen mensen dat? Massaal. Er wordt geschat dat vrijwilligers in totaal 151 jaar aan manuren in WordPress hebben gestoken. Mensen rond de hele wereld zijn aan ‘t werk om WordPress het meest veelzijdige, veiligste en snelste CMS ter wereld te houden, zodat het internet kan blijven draaien.

Het internet is powered by WordPress. Jouw WordPress-website? Powered by us.

Wil jij gratis website advies? Klik maar!

Je hebt al een website, maar bent er niet tevreden over? Of… heb je nog geen website? Wat je situatie ook is, klop eens aan! Wij geven je vrijblijvend gratis advies hoe WordPress jouw website kan verbeteren.

Daag ons uit

Zo gaan we je aan de beste website helpen

De kracht van WordPress

Vinden wij dat je WordPress moet gaan gebruiken omdat het een gratis CMS is? Zelfs als het tientallen euro’s per maand kostte, zouden we het nog aanbevelen. WordPress is simpelweg de beste optie. Wij maken WordPress veiliger dan je bankrekening, sneller dan je glasvezelverbinding en completer dan een encyclopedie. Omdat dat met WordPress allemaal gewoon kan.

Mailtje sturen

Vindbaar met WordPress

Werkt goed voor SEO

De beste website zonder bezoekers is als die verre vriend van je; hartstikke leuk, maar niet zo nuttig als die buurman die je overal bij helpt. WordPress, dat is jouw goede buur. Want ‘s werelds beste CMS helpt je ook om beter gevonden te worden, met uitstekende tools voor zoekmachine optimalisatie.

Safety first

Geweldige beveiliging

Of wij ‘t veilig doen? Altijd. Alle WordPress-websites die wij bouwen, zijn uitgerust met de meest uitgebreide beveiliging, zonder dat dit jouw workflow in de weg zit. Door gebruik te maken van cutting edge technieken, blijven jouw gegevens ook echt jouw gegevens. Zo komt jouw bedrijf nooit vervelend in ‘t nieuws vanwege datalekken – gelukkig.

Voldoe aan de eisen

AVG- en GDPR-proof

Tegenwoordig is gewoon een www’tje hebben niet meer genoeg. Als bedrijf moet je voldoen aan allerlei eisen van de overheid om zorgeloos online jouw product of dienst aan te prijzen. Alleen, daar wil je helemaal niet over nadenken, en dat hoeft bij ons dan ook niet. Wij zorgen dat je aan alle eisen voldoet, zolang jij zorgvuldig met gegevens omgaat.

BIG

Wij zijn WordPress-experts

Wij werken al heel wat jaren met WordPress. Het is ons digitale thuis. Met onze ogen dicht, weten we nog waar alles staat en hoe het allemaal werkt. WordPress heeft voor ons geen geheimen meer en dat merk jij, in expertise én prijs.

WordPress kan álles (met wat hulp)

WordPress zelf is een ongelooflijk sterk en veilig systeem, maar het kan niet alles. Toch, uiteindelijk is het mogelijk om met WordPress alles te bouwen. Dankzij duizenden plug-ins en onze eigen expertise weten we deze tool volledig naar onze hand te zetten.

In 2021 werd ik via een bevriende relatie geattendeerd op Create & Convert.  Tijdens het eerste contact was er gelijk een persoonlijke klik en dat legde de basis voor een professionele samenwerking. Create & Convert ontwikkelt en begeleid mijn digitale business nu tot volle tevredenheid, ik beveel ze daarom van harte aan!

Paul kotvis

Gratis ontdekken wat jij kan met deze gratis tool?

Poeh, dat is een hele hoop gratis. Yes! WordPress is gratis en wij helpen je kosteloos en vrijblijvend op weg richting de beste website. Vraag ‘t aan!

Veelgestelde vragen

Moet ik betalen voor WordPress?

WordPress zelf is écht volledig gratis. Het is alleen niet het hele verhaal. Zo heb je een domein en hosting nodig om je WordPress-website online te houden en kan het zijn dat we voor jouw specifieke wensen een speciale plug-in nodig hebben. Sommige plug-ins zijn wel betaald, maar we zorgen dat ze het altijd waard zijn.

Hoe stabiel is WordPress voor mijn website?

Wil je weten hoeveel procent van de tijd jouw website online staat? Er is natuurlijk niets vervelender dan business missen omdat je online onbereikbaar bent. Het goede nieuws is dat de kern van WordPress ongelooflijk stabiel is. De problemen die zorgen voor downtime, zoals hosting of menselijke fouten, zijn een ander verhaal. Onze hosting is gelukkig uitstekend (99,9% uptime) en we bouwen onze websites zo dat menselijke fouten amper voorkomen.

Moet ik zelf updates doen aan WordPress?

Nee, dat doen wij gewoon voor je. Aan de basis van WordPress en de plug-ins sleutelen, is geen werk dat je zomaar even doet. Daar fouten bij maken, kan grote gevolgen hebben en daarom zorgen we dat dit altijd wordt gedaan door één van onze experts. Zo kun jij met een gerust gevoel ondernemen en regelen wij je website.