online-strategy
online-strategy
online-strategy
online-strategy

Over ons

Vacatures
Marketing

Wat is een WordPress webshop?

QUEBEC

Via een WordPress webshop verkoop je online goederen. Dat is ‘t. Waarom zouden we het moeilijker maken? Nou, omdat een WordPress webshop veel meer in z’n mars heeft. Jouw e-commerce regelen via een webshop gebouwd met WordPress, verzekert je de stevigste basis op ‘s werelds meest gebruikte CMS. Jouw voordeel? Alles wat je voor jouw bedrijf kan dromen, kunnen we met WordPress bouwen.

De kracht van WordPress is zijn veelzijdigheid. We moeten nog ontdekken wat we níet met het platform kunnen. Dat betekent dat je ook jouw e-commerce business volledig kan runnen met WordPress. Om dat te doen, bouwen we WordPress van het basis blogplatform om naar een volledige webshop, waar je artikelen kunt aanbieden, waar klanten simpel kunnen shoppen en ze natuurlijk veilig en snel kunnen betalen.

Het enige wat jouw klant merkt van het feit dat je WordPress gebruikt, is de snelheid, maar aan de achterkant maakt het voor jou en je team een wereld van verschil. Je producten zijn makkelijk te beheren, bestellingen zijn snel inzichtelijk en je kunt zelfs jouw klantenservice via WordPress goed regelen. Wat een WordPress webshop is? De logische volgende stap voor jouw e-commerce.

 

Ontvang gratis advies voor jouw WordPress webshop

Als jij een webshop hebt (of wil), weet je: niets is gratis. Laat dit de uitzondering zijn die de regel bevestigt, want ons vrijblijvende advies voor een goedlopende webshop is écht gratis. Het kost ons een kopje koffie, jou wat tijd en verder helemaal niets. Kom je langs?

Daag ons uit

We werken efficiënt en hebben een korte doorlooptijd

Onze expertise is jouw voordeel

De jarenlange ervaring die we bij Create & Convert met WordPress webshops hebben, berekenen we direct aan jou door…met een lagere prijs, natuurlijk. Wij worden elk jaar sneller. Dus kunnen we jou voor een bodembedrag helpen aan de beste webshop ;).

Mailtje sturen

Time is money

Je bent supersnel online

Als jij eigenlijk gisteren al had willen beginnen met bouwen aan je online succes, dan gaan wij je helpen. Woorden als ‘onmogelijk’ zul je bij ons dan ook niet snel horen. Wij garanderen snelle doorlooptijden, bouwen jouw website op maat en helpen je met een vliegende start.

Jouw business, jouw manier

Ook voor sales en kortingen

Run jouw business op jouw manier. Wil je elke week andere kortingsacties of eens in de paar maanden een gigantische sale organiseren? WordPress maakt het allemaal hartstikke makkelijk om jou je werk precies te laten doen zoals je wil. Twijfel je of iets kan? We staan altijd voor je klaar.

De beste cybersecurity

Veilige betalingen bieden

Jouw online winkel kan z’n digitale deuren pas openen als je jouw klanten een veilige betaalomgeving kunt garanderen. Daarom zetten wij cybersecurity op de eerste plek en zorgen we dat alles volgens de hoogste standaarden gebeurt. Zo shoppen jouw klanten met een zeker gevoel en blijven de orders binnenstromen.

BIG

In WordPress weten wij de weg

Van het online doolhof hebben wij de schatkaart allang in handen. We zullen nog eerder verdwalen in onze broekzakken dan wanneer we werken aan WordPress. Samen gaan we op pad en creëren we de oplossingen die jij zoekt.

Veilig en betrouwbaar? Natuurlijk

Elke dag hoor je in het nieuws weer over datalekken en gijzelsoftware, maar onze klanten zul je in die berichten niet terugvinden. Wij creëren de veiligst mogelijke online omgeving voor jouw business en helpen je om ook menselijke fouten tegen te gaan.

Kom langs voor gratis advies over je webshop

Al moe van het rondzoeken en klaar voor actie? Kom gewoon bij ons langs en we helpen je op weg naar de beste oplossing.

Veelgestelde vragen

Kan ik in m’n webshop alles verkopen?

Zolang ‘t niet illegaal is, jazeker! Natuurlijk helpen wij niet om verboden middelen of producten aan de man te brengen. Dat zou ons bedrijf in gevaar brengen en we willen dit nog een hele lange tijd blijven doen. Maar verder kun je via een WordPress webshop alles verkopen.

Moet ik zelf mijn hele inventaris invoeren?

Dat lijkt ons wel het slimst. Wanneer je de achterkant van jouw webshop intiem leert kennen, maak je het voor jezelf makkelijker om in de toekomst inventaris bij te houden en je bestellingen te behandelen. Het is even wat werk, maar daar pluk je uiteindelijk de vruchten van.

Ik heb al een webshop op een ander platform, kunnen jullie me helpen die om te zetten?

Wanneer je gebruik maakt van één van de andere grote namen in de webshop wereld, zoals Wix of Shopify, dan is dat zeker mogelijk. Mocht het zo zijn dat jouw webshop gebouwd is op een voor ons onbekend platform, dan zouden we eerst moeten kijken wat we voor je kunnen betekenen. Stuur ons anders even een berichtje, gaan we gelijk voor je kijken.