online-strategy
online-strategy
online-strategy
online-strategy

Over ons

Vacatures
Marketing

Wat is webdesign eigenlijk?

WEBDEV

Oscar Wilde zei eens: ‘Mode is een vorm van zo’n ondraaglijke lelijkheid dat we haar om de zes maanden moeten veranderen’. Was Wilde 100 jaar later geboren, dan had hij het net zo goed over webdesign kunnen hebben, met alle trends en toepassingen die continu veranderen. Voor ons gaat webdesign dan ook minder over de het visuele aspect, want over smaak valt te twisten. Wij focussen ons veel liever op extreme gebruiksvriendelijkheid.

De essentie van webdesign – het visueel ontwerpen van jouw website – is namelijk simpel. Kleur hier, lettertype daar en klaar ben je. Alleen, het internet is (zoals je wel weet) een stukje ingewikkelder dan een folder of magazine. Gebruikers kijken allemaal op een ander scherm en verwachten toch telkens dezelfde hoge kwaliteit content.

De kunst van webdesign zit er dan ook in om de balans te vinden tussen visuele schoonheid en universele bruikbaarheid. Een webdesigner is een vormgever én een online architect, die zorgt dat alles werkt terwijl het er ook nog mooi uitziet. Webdesign is dus zeker niet iets wat iedereen met een computer kan, maar gelukkig hebben wij specialisten in huis die je op weg helpen.

 

Voor jou: gratis advies of je logo groter moet

Moet je logo groter, die ene kop wat kleiner en is dat eigenlijk wel een mooi kleurtje? Als je het gevoel hebt dat je maar wat doet, dan geven wij je gratis advies hoe ‘t wél moet. Onze experts staan voor je klaar.

Daag ons uit

Het samensmelten van kunst en kunde

Voor ons is webdesign een wetenschap

Webdesign moet mooi zijn én goed werken. Daarom zijn onze ontwerpers méér dan alleen creatief: ze weten ook hoe het internet werkt. Zo bouwen wij al vanaf het eerste likje verf mee aan jouw online succes door de user experience voorop te zetten.

Mailtje sturen

Visueel voortreffelijk

Relevant en tijdloos ontwerp

Wij zijn er niet om een website voor je te ontwerpen die je volgende week mooi vindt en volgende maand beu bent. Bij ons krijg je ontwerpen die de lijn tussen trendy en tijdloos bewandelen, zodat jij ook over een aantal jaar nog trots bent op je website.

Werk aan je merk

Jouw eigen huisstijl online

Hoogstwaarschijnlijk heeft jouw business al een logo, kleurpalet en eigen lettertypes; een eigen stijl die je klanten kennen en online terug willen zien. Daarom beginnen wij niet opnieuw, maar bouwen we verder op de basis die je al hebt.

Vol gas vooruit

Korte doorloop tijden

Onze designers zijn professionals die dagelijks werken met kleuren, vormen en de beste software voor webdesign. Daardoor weten ze ongekend snel aan de slag te gaan met jouw webdesigns en zijn ze klaar voordat je het weet.

BIG

Wij doen nog veel meer

In ons team vind je webdesigners, developers, strategen en SEO-specialisten. Elk deel van jouw online reis begeleiden en versterken we met onze kennis en kunde. Zo helpen we je aan online succes, vandaag en morgen.

Werken tot ‘t werkt

Zoals we ook doen voor bijvoorbeeld online marketing, gaan wij niet voor snel resultaat, maar kiezen we voor langdurig succes. Hebben we iets ontworpen dat niet blijkt uit te pakken zoals gewenst? Dan verbeteren we het.

In 2021 werd ik via een bevriende relatie geattendeerd op Create & Convert.  Tijdens het eerste contact was er gelijk een persoonlijke klik en dat legde de basis voor een professionele samenwerking. Create & Convert ontwikkelt en begeleid mijn digitale business nu tot volle tevredenheid, ik beveel ze daarom van harte aan!

Paul kotvis

Behoefte aan hulp? Wij geven je gratis advies!

Klaar om te bespreken wat de mogelijkheden zijn? Dat doe je bij ons natuurlijk geheel vrijblijvend, zelfs als je alleen wat advies wil, ben je welkom.

Veelgestelde vragen

Is webdesign inbegrepen bij jullie andere diensten?

Vaak zijn we verantwoordelijk voor het online totaalplaatje van jouw bedrijf, van de strategie tot de volledige uitvoering. Dan zit webdesign zeker inbegrepen. Zo werken we ook het liefst, omdat we dan zeker weten dat alles volgens onze hoge standaarden gebeurt.

Werken jullie webdesigns ook op smartphones?

Jazeker! Tegenwoordig zijn volledige responsive webdesigns, zoals dat in jargon heet, hartstikke belangrijk voor jouw online succes. En we zouden er niet van dromen om iets te doen dat jouw online succes in de weg komt te staan. We zijn er om je vooruit te helpen.

Kunnen jullie ook helpen met de rest van mijn huisstijl?

We hebben een hele hoop expertises binnen ons bedrijf, maar branding (het ontwerpen van je huisstijl) is een hele andere tak van sport. Wel hebben we een groot netwerk en helpen we je graag verder om een ontwerper te vinden die bij jouw wensen en eisen aansluit.