Development

Snelheid wint, ook online

Je hebt glasvezel-internet, 5G op je telefoon en everything is connected. Toch zit je een minuut naar een leeg scherm te staren voor je huidige website is geladen. Bewegende ditjes, knipperende datjes, maar ook afbeeldingen die ongecomprimeerd de cloud in worden geslingerd maken veel websites onnodig traag — terwijl de snelheid van je website ontzettend belangrijk is. Niet alleen voor bezoekers, maar ook voor Google en je conversie. Het is tijd om daar wat aan te doen

Veel bedrijven willen ‘gewoon een website’. Ze bellen ons op en dat is wat ze vragen: “Ja, gewoon…een website.” Helaas hebben we dat niet in ons assortiment. Bij Create & Convert doen we niet aan ‘gewoon’. Want wij weten dat er meer komt kijken bij een website dan wat tekst en plaatjes op een ‘www’.Goede websites zijn snel, scoren zo hoger op Google en bieden een betere gebruikservaring. Alle kopjes staan goed, de teksten zijn strak en de plaatjes precies groot genoeg. Ze zijn snel en simpel in gebruik, maar rijk in ervaring. Goede websites gaan om balans — en die weten wij elke keer te vinden.

Doordachte
analyse

Voor we een regel code hebben gezet weten we al precies hoe we het gaan doen.

Strakke
planning

On time, every time. We passen, meten, plannen, zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Monitoring
& ontwikkeling

We gaan aan de slag en houden onszelf in de gaten, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Heb jij wel een nieuwe website nodig?

Zo'n nieuwe website — is dat voor jou nou wel nodig? Je oude www doet 't ook nog...prima. Wanneer je niet zeker bent of je wel een nieuwe website wil doe je onze quiz en dan ben je er zo achter.

Wat doen we?

We verbinden design en techniek

Een website die werkt is een wonderbaarlijk iets. We hebben het dan niet over een site die ’t simpelweg doet, nee — een website waar design en techniek samenwerken en echt één geheel vormen. Het design dat mensen stuurt en de techniek die zorgt dat alles stroomt. Dat is het soort websites die we voor je ontwerpen en bouwen.

Waar start jij

Zet de volgende stap en kom verder, net als onze andere klanten.

Maak een afspraak

Kiezen

Casus

Wijverhurenprinters

Van nul naar honderd bezoekers per dag

Een nieuwe printer uitzoeken is een koppijndossier dat je zelfs je vervelendste collega nog niet toewenst. Duizenden modelnamen, talloze opties en verschillende prijsklassen voor schijnbaar vergelijkbare machines. Gelukkig biedt het team van wijverhurenprinters.nl de oplossing: jouw nieuwe machine uitzoeken met een simpele printercheck en de printer huren voor een aantrekkelijk maandbedrag.

Lees casus

Ons creatieve proces

Schets, scheur, schrap

Een doeltreffende website begint bij een helder concept. We schetsen snel ideeën, schrappen wat niet werkt en blijven verbeteren om jou vooruit te helpen.

Wat je wil

Websites, webshops, web-alles

Iedere business is uniek en daarom specialiseren wij niet in één ding, maar blinken we uit in alles. Dan weet jij altijd bij wie je moet zijn.

Alles in huis

Van A tot 'Zet maar live'

Honderden wensen, eindeloze eisen, torenhoge verwachtingen — wat je ook wil, wij hebben de expertises in huis om je volgende webproject te bouwen.

big