development online-marketing online-strategy

Van nul naar honderd bezoekers per dag

PRINT

Een nieuwe printer uitzoeken is een koppijndossier dat je zelfs je vervelendste collega nog niet toewenst. Duizenden modelnamen, talloze opties en verschillende prijsklassen voor schijnbaar vergelijkbare machines. Gelukkig biedt het team van wijverhurenprinters.nl de oplossing: jouw nieuwe machine uitzoeken met een simpele printercheck en de printer huren voor een aantrekkelijk maandbedrag.

Vraag

Wijverhurenprinters.com (WVP) biedt een geweldige oplossing, maar omdat het een nieuw concept met een nieuw domein betreft was WVP amper vindbaar op Google. Het team van WVP had behoefte aan een heldere SEO strategie om hoger op Google te komen, waardoor hun nieuwe business een succes kon worden.

Oplossing

Mensen die zoeken naar printerverhuur staan vaak klaar — je raadt het al — om een printer te huren. Zoektermen als ‘printer huren’ noemen we dan ook wel high-intent keywords. Wordt met zo’n term gezocht en weet je die persoon op jouw pagina te krijgen dan heb je een hogere kans op een succesvol resultaat. Voor wijverhurenprinters.nl lag onze focus dan ook op betere vindbaarheid voor dit soort high-intent keywords, vooral degene met een relatief lage SEO score en een mooi zoekvolume. Hierdoor konden we een gevarieerd linkprofiel opbouwen en zag het team van wijverhurenprinters.nl snel effect.

Resultaat

Voor de term ‘printer huren’ — één van de meest gezochte termen in deze markt — bereikten we voor wijverhurenprinters.nl de hoogste plek op Google. Daarbij zijn we voor maar liefst 50 relevante zoektermen op de eerste pagina gekomen. Door dit grote succes heeft wijverhurenprinters.nl maar liefst 3.000 organische bezoekers per maand.

Wijverhurenprinters aan het woord

Word jij onze volgende succescase?

Zet de volgende stap en kom verder, net als onze andere klanten.

Wij, voor jou.

Maak kennis

Een bakje koffie om gewoon eens te kletsen, of direct jouw prangende digitale vragen beantwoorden — waar je ook naar op zoek bent, we willen altijd met je om tafel. Kom langs en ontmoet ons team.

Alles kan, echt.

Daag ons uit

‘Kunnen we niet’ kennen wij niet. Wat je vraag ook is, wij gaan de uitdaging aan — dat vinden we het mooiste wat er is. Samen zwoegen, zweten en doorgaan totdat het klaar is.

Ready, set, grow.

Zet ons in

We zijn als een sprinter aan de startlijn, klaar om voor je in actie te komen en de race te lopen. Zet ons aan ’t werk en wij zullen voor je blijven sprinten, elke dag weer.

dream