development online-marketing online-strategy

René Vos staat weer stevig met een nieuwe website

Outdoor

Bij René Vos helpen gepassioneerde medewerkers je aan de hoogste kwaliteit kleding en schoenen voor buiten- en wintersport — het soort uitrusting waarmee je elk terrein bedwint en overal kunt komen. Tegelijkertijd kon niet iedereen op de website van René Vos komen, hun webshop was mobiel moeilijk bereikbaar en lastig gebruiken. Dat moest anders.

Vraag

René Vos Outdoor en Sports is de grootste winter- en buitensportspeciaalzaak van Noord- en Oost-Nederland, en biedt al 25 jaar de beste service. In die jaren is er veel veranderd, maar daarvan was nog weinig te zien op de website; zo was deze bijvoorbeeld niet mobile-friendly.

Bij René Vos waren ze daarom op zoek naar vernieuwing, mét wat kanttekeningen: er moest ook een webshop komen die samenwerkt met hun voorraadsysteem.

Oplossing

Om al in het begin van ons proces het team van René Vos mee te nemen in de nieuwe website, werken we bij Create & Convert met Adobe XD, waarmee we zelfs statische designs al kunnen omtoveren tot klikbare prototypes. Deze bouwen we om tot een werkbare werkomgeving, zodat René Vos direct een werkende website te zien krijgt en een goed beeld heeft van wat hen te wachten staat. Hierdoor schakelen wij snel en blijft de klant betrokken.

Daarnaast hebben we het kassasysteem in samenwerking met Copernicus gekoppeld aan de website, waardoor de webshop en het voorraadsysteem van René Vos naadloos samenwerken.

Resultaat

Een nieuwe website is wat ons betreft het online visitekaartje van een bedrijf, en voor René Vos werkt deze nu een stuk beter. Met deze nieuwe website kunnen zij weer vooruit, en dankzij de technieken die we gebruiken wordt het bedrijf nu ook automatisch ook beter gevonden.

Word jij onze volgende succescase?

Zet de volgende stap en kom verder, net als onze andere klanten.

Wij, voor jou.

Maak kennis

Een bakje koffie om gewoon eens te kletsen, of direct jouw prangende digitale vragen beantwoorden — waar je ook naar op zoek bent, we willen altijd met je om tafel. Kom langs en ontmoet ons team.

Alles kan, echt.

Daag ons uit

‘Kunnen we niet’ kennen wij niet. Wat je vraag ook is, wij gaan de uitdaging aan — dat vinden we het mooiste wat er is. Samen zwoegen, zweten en doorgaan totdat het klaar is.

Ready, set, grow.

Zet ons in

We zijn als een sprinter aan de startlijn, klaar om voor je in actie te komen en de race te lopen. Zet ons aan ’t werk en wij zullen voor je blijven sprinten, elke dag weer.

dream