development online-marketing online-strategy

Elk bedrijf wil een vliegende start

Animatie

Als nieuwe bedrijf sta je te trappelen om direct van start te gaan — laat die opdrachten maar binnenstromen! Zo ook Plafond Garant, die voor een scherpe prijs plafonds verlaagt. Echter, met een nieuw domein en nog geen opgebouwde waarde op Google kan het maar zo zijn dat het tellertje op een website lang op nul blijft hangen…

Dan biedt ijzersterke SEO de oplossing voor een vliegende start.

Vraag

Als starter in een overvolle markt wist Plafond Garant direct dat ze vliegend van start moesten. Er zijn in elke regio tientallen, zo niet honderden concurrenten en om je te onderscheiden moet je alles aangrijpen om succesvol te worden. Om online op te vallen kwam Plafond Garant bij ons.

Oplossing

De klusjesmarkt is online erg competitief, maar kan ook veel opleveren. Want hoewel er veel concurrentie is, zijn mensen ook veelal heel gericht op zoek. Hierdoor kunnen ze zeer specifiek bedient worden en is er kans om te zorgen voor een hoge conversieratio.

Om het publiek dat zoekt naar een partij die professioneel plafonds verbouwt bij Plafond Garant uit te laten komen hebben we ons daarom gefocust op high-intent keywords — zoektermen met een verhoogde kans voor conversie.

De termen waar we voor Plafond Garant mee aan de slag gingen bleken al wel regelmatig gezocht te worden, maar hadden een lage SEO score, ofwel weinig concurrentie. Hierdoor had ons werk al snel effect.

Resultaat

Sinds november 2020 zorgen we voor Plafond Garant ondertussen voor een vaste stroom bezoekers naar hun website — maar liefst 600 mogelijke klanten komen organisch op plafondgarant.nl.

Daarnaast bouwen we continu aan het verbeteren van de domain rating, die in enkele maanden steeg van 1 tot 8. En met 28 keywords in de top 5 van Google wordt Plafond Garant dagelijks goed gevonden.

Plafondgarant.nl aan het woord

Word jij onze volgende succescase?

Zet de volgende stap en kom verder, net als onze andere klanten.

Wij, voor jou.

Maak kennis

Een bakje koffie om gewoon eens te kletsen, of direct jouw prangende digitale vragen beantwoorden — waar je ook naar op zoek bent, we willen altijd met je om tafel. Kom langs en ontmoet ons team.

Alles kan, echt.

Daag ons uit

‘Kunnen we niet’ kennen wij niet. Wat je vraag ook is, wij gaan de uitdaging aan — dat vinden we het mooiste wat er is. Samen zwoegen, zweten en doorgaan totdat het klaar is.

Ready, set, grow.

Zet ons in

We zijn als een sprinter aan de startlijn, klaar om voor je in actie te komen en de race te lopen. Zet ons aan ’t werk en wij zullen voor je blijven sprinten, elke dag weer.

dream