development online-marketing online-strategy

"Onze samenwerking met Create & Convert heeft ons echt naar het volgende niveau gebracht."

PRINT

Hoewel onze werkzaamheden moeilijk verder uit elkaar konden liggen, voelen wij ons verbonden met het team van ISO2HANDLE. Als specialist in kwaliteitsmanagementsystemen (KMS) zagen zij hoeveel papierwerk er gemoeid is met certificeringen zoals ISO 9001 en VCA normen en krabden zichzelf eens stevig achter de oren; waar was al dat papierwerk voor nodig in dit digitale papierwerk?

Vraag

Het team van ISO2HANDLE, knappe koppen als ze zijn, deed jarenlang zelf de online marketing om hun prachtsysteem onder de aandacht te krijgen. Hoewel het werk hiervoor steeds meer tijd in beslag nam bleven exponentieel stijgende resultaten uit en ze zagen in dat het tijd was voor hulp.

Toen ze bij ons om tafel zaten lieten ze direct blijken hoe serieus ze zijn: de doelstelling voor de online marketing was een verdubbeling van het aantal binnenkomende leads in één jaar. Een uitdaging en daar houden we van.

Oplossing

Begin 2022 trapten we het project af met doelgerichte advertising op LinkedIn en Google Ads en al snel wisten we hoe wij de doelgroep van ISO2HANDLE konden bereiken: maak het simpel.

Wat ISO2HANDLE namelijk wel met hun gebruiksvriendelijke systemen lukte, kwam niet terug op de website: hoe simpel het product is. Omdat ISO2HANDLE bomvol mogelijkheden zit werden bezoekers al snel overweldigt. Daarom hebben we aanpassingen gedaan waardoor bezoekers direct inzagen dat het systeem laagdrempelig en makkelijk in gebruik is.

Tegelijkertijd ging onze Google Ads-specialist aan de slag met het opnieuw inrichten van de campagnes. Met kleine tweaks leverde ook dit al snel meer op.

Resultaat

Voor ISO2HANDLE zijn we, voor ons gevoel, pas net begonnen. Ons team werkt maandelijks aan het verbeteren van de resultaten en we zien nog volop mogelijkheden. Toch hebben we al mooie stappen gemaakt, zo is er een 187% groei in website bezoeken en een verdubbeling in het aantal aangemaakte proefaccounts. Ook staat ISO2HANDLE bij drie high-potential zoektermen in de top vijf van Google.

Word jij onze volgende succescase?

Zet de volgende stap en kom verder, net als onze andere klanten.

Wij, voor jou.

Maak kennis

Een bakje koffie om gewoon eens te kletsen, of direct jouw prangende digitale vragen beantwoorden — waar je ook naar op zoek bent, we willen altijd met je om tafel. Kom langs en ontmoet ons team.

Alles kan, echt.

Daag ons uit

‘Kunnen we niet’ kennen wij niet. Wat je vraag ook is, wij gaan de uitdaging aan — dat vinden we het mooiste wat er is. Samen zwoegen, zweten en doorgaan totdat het klaar is.

Ready, set, grow.

Zet ons in

We zijn als een sprinter aan de startlijn, klaar om voor je in actie te komen en de race te lopen. Zet ons aan ’t werk en wij zullen voor je blijven sprinten, elke dag weer.

dream