development online-marketing online-strategy

"We hebben beter inzicht in onze online inspanningen en groeien steeds verder."

PRINT

“Badkamers voor iedereen!” prijkt er trots bovenaan de website van Bubbels & Jets. Het familiebedrijf uit het Overijsselse Enter specialiseert zich in badkamers van hoge kwaliteit en wenst heel Nederland een 5-sterren badkamer toe. Om dat te bereiken moeten ze natuurlijk goed vindbaar zijn.

Vraag

Nadat de familie Koenderink in 2015 voor de nieuwe website van Bubbels & Jets een tijd zelf hun online marketing deed zagen ze hun online verkopen teruglopen, terwijl hun producten en service alsmaar beter werden. Het was een onaangename verrassing en het team kon er de vinger niet op leggen waarom ze online geen succes leken te bereiken.

Wij gingen aan de slag met een nieuwe website en webshop, om te zorgen dat de online toekomst van Bubbels & Jets geen koud bad werd.

Oplossing

Zet een kraan open en je verwacht dat het water gaat stromen. Op diezelfde manier verwachtte Bubbels & Jets dat een nieuwe website automatisch voor meer online verkoop zou zorgen. Toen dat resultaat uitbleef wisten ze niet waarom bezoekers geen klanten werden of hoe ze dit konden veranderen.

Onze eerste stap voor Bubbels & Jets was daarom een gedegen onderzoek naar de huidige bezoekers van de website: hoe kwamen ze, wat deden ze en waarom vertrokken ze al voordat ze een aankoop deden. En toen we de doelgroep van Bubbels & Jets beter kenden, konden we echt meters gaan maken.

Ondertussen zijn wij verantwoordelijk voor o.a de remarketing, sales via Bol.com, Marktplaats campagnes, contentmarketing en het vergroten van vindbaarheid met lokale landingspagina’s.

Resultaat

Als je jacuzzi’s en sauna’s verkoopt zou het onmogelijk moeten zijn om gestresst te raken, maar ze zaten bij Bubbels & Jets toch met hun handen in het haar door uitblijvende resultaten. Ondertussen geniet de familie Koenderink weer volop van hun badkamers en business, want wij helpen Bubbels & Jets alweer jaren met online succes.

In één jaar hebben we voor Bubbels & Jets een 5% groei in webshop bezoekers gerealiseerd, die in totaal maar liefst voor een 40% groei in de opbrengst van de webshop zorgden. Verder is er door optimalisatie van de webshop ook een 27% groei in de uitgave per bestelling.

Word jij onze volgende succescase?

Zet de volgende stap en kom verder, net als onze andere klanten.

Wij, voor jou.

Maak kennis

Een bakje koffie om gewoon eens te kletsen, of direct jouw prangende digitale vragen beantwoorden — waar je ook naar op zoek bent, we willen altijd met je om tafel. Kom langs en ontmoet ons team.

Alles kan, echt.

Daag ons uit

‘Kunnen we niet’ kennen wij niet. Wat je vraag ook is, wij gaan de uitdaging aan — dat vinden we het mooiste wat er is. Samen zwoegen, zweten en doorgaan totdat het klaar is.

Ready, set, grow.

Zet ons in

We zijn als een sprinter aan de startlijn, klaar om voor je in actie te komen en de race te lopen. Zet ons aan ’t werk en wij zullen voor je blijven sprinten, elke dag weer.

dream